Vinn ditt personlige Lovetag-halskjede fra Jane Kønig

Bli med i trekningen av et unikt og personlig Lovetag-halskjede fra Jane Kønig!

20. mars 2017

Festsesongen nærmer seg, og Jane Kønig vil i den forbindelse gi tre heldige vinnere et personlig Lovetag-halskjede. Alle begivenheter krever sine tilbehør - enten det er konfirmasjon, bryllup eller et festarrangement. Jane Kønig sine Lovetag-halskjeder passer til alle antrekk, og en er fin gave til deg selv eller til en du har kjær.

Lovetag er et enkelt smykke som gjemmer på en kjærlighetserklæring som er både privat og hemmelighetsfull. Bokstavene kan symbolisere en unik forbindelse til en kjæreste, søsken eller en nær venninne. Skap et unikt og personlig smykke med Jane Kønigs Lovetags. Kolleksjonen av Lovetags inneholder både Lovetag-halskjeder, Lovetag-armbånd og Lovetag-vedheng. Jane Kønig Lovetag-halskjeder kommer i fargene; rodinert sølv, forgylt sølv, sterlingsølv og rosaforgylt sølv. Finn din favoritt ved å besøk Jane Kønig sin webshop på janekoenig.no

 Nå har du muligheten til å vinne ditt personlige og unike Love-Tag smykke i mini.

For å bli en av de tre heldige vinnerne, må du svare riktig på følgende spørsmål:

 

Hvor mange ulike farger kan du få i en Lovetag?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...