Festfine frisyrer til halvlangt hår
© Pinterest

Fine frisyrer til halvlangt hår

Mange tenker at kortere hår betyr færre muligheter. Vi viser deg at det kan være stikk motsatt, med disse fine frisyrene!

Bob frisyre med det lille ekstra

Trendklippen bob er superfin generelt, men noen vil kanskje føle seg litt "låst" til frisyren. Men skal du i bryllup eller andre festligheter, kan det enkelt fikses med litt volumprodukter og en stor krølltang, eller en flott og dekorativ hårspenne som på bildet under. Og vips er du klar for fest! 

Se her: Her er de fineste bob frisyrene!

Opprullet knute i nakken

Denne frisyren er en evig klassiker, og enkel å lage selv om håret ditt ikke er så veldig langt. Dessuten kan den enkelt rufses til dersom man ønsker en look som ikke er så "polert". 

Les også: Mirakelproduktet som fikser huden din på én uke!


Oppsatt hår

Denne frisyren er genial dersom du ikke klarer å bestemme deg for om håret skal opp eller ned. Du kan med fordel krølle håret først, slik at du skaper en mykere og mer glamorøs look. La enten knuten henge løst og tilfeldig slik som på første bilde, knyt håret som på bilde nummer to eller gå for en stram og elegant variant som på bildet nummer tre dersom du ønsker en rettere look. 

Her er de fineste bob-frisyrene! 

Fin hestehale

Lett å glemme at en hestehale kan varieres? Jepp. Men med denne blir uttrykket langt stiligere enn å samle håret i en strikk, og de fine flettene gjør at frisyren enkelt kan fungere både til fest, bryllup og 17. mai. Eller bare på en vanlig onsdag. 

17 mai flette

Selvsagt kan du flette hele håret, slik vi har skrevet om flere ganger tidligere. Men denne varianten er fin hvis håret ditt ikke er så langt, og ser langt mer avansert ut enn den egentlig er. 

Dobbel hestehale

Denne varianten av hestehale er for det første latterlig enkel å lage, og kan dessuten dobles enda flere ganger nedover om du ønsker. På bildet er det laget to hestehaler, som deretter løftes og "vrenges" ned igjennom hestehalen. Det er en fordel å bølge håret i forkant om du har helt rett hår. 

20-tallsbølger

20-tallsbølger gir et litt annet uttrykk enn de vanlige krøllene, og lages best med en bølgetang, Her er et forslag til hverdagsfrisyre med kule, forførende bølger, og et forslag til en mer festfin frisyre med et elegant hårsmykke. Sistnevnte kan brukes til langt mer enn kostymefest! Hva med en nostalgisk look til julebordet eller det neste bryllupet? 

Her er den enkle hemmeligheten bak sunt hår! 

Kanskje du også er interessert i...