© Bellahadid_Instragram Joansmalls_Instagram

4 feil du bør unngå når du bruker maske

Ser du ikke forskjell etter å ha brukt ansiktsmaske? Sjekk om du ikke gjør denne feilen!

Masker er kanskje den morsomste, og mest effektive trenden innen skjønnhet akkurat nå.
De kan nærmest redde huden din dagen derpå, men hvorfor investere i et askepottprodukt om du ikke bruker det riktig. Her er 4 ting du bør tenke på før du går på maskeradeball på badet! 

Derfor er nattmaskene late jenters redning.

1. Første bud, rens huden!

Det samler seg masse smuss og fett på hudoverflaten i løpet av dagen, spesielt om du bor i store byer som London eller New York. Renser du huden før påføring vil masken trekke bedre inn, og virke dypere. Innlysende tenker du, men lett å glemme! 

2. Du bruker feil maske

Alle har vi masker liggende som brenner i skuffene når vi er klare for en spatid på badet. Men ta en titt på huden din og kjenn etter hva den trenger akkurat nå, ikke bare bruk en vilkårlig maske. Kanskje en mild skrubb før fuktighetsmasken er best om du ikke har skrubbet huden på lenge, eller slurvet med å rense. Det beste er å forhøre seg med en hudterapaut, så får du akkurat den pleien huden din trenger! 

Trenger du litt guiding? Ansiktsrenser for fet hud.

3. Du pleier ikke huden etterpå

Avhengig av hva slags maske du bruker er det smart å tenke på masken som et av flere trinn. Bruker du en maske som sliper huden, eller en leirmaske som gjør huden rød er det smart å roe ned huden med ren fuktighet. Huden føles kanskje deilig ut rett etterpå med trenger fuktighet mer enn før du tok på masken.

4. Still deg selv spørsmålet: hva skal du gjøre etterpå?

Ta en løpetur? På maskeradefest? Mange masker gjør huden mer følsom mot sol og temperatur. Syremasker du bruker hjemme, er ofte smarte å bruke på kvelden om huden din reagerer lett. Syrepeeler er effektive, men en dårlig kombinasjon med trening og svette, da huden til å svi, og i værste fall i kombinasjon med sol kan gi huden små sår. 

Les flere gode skjønnhetstips HER!

Costumegirl! Meld deg på vårt nyhetsbrev å motta invitasjoner til VIP fester, og kundekvelder.

Kanskje du også er interessert i...