Best i test: 3 kroppsoljer som gir fukt og glød
© @mariakragmann

Best i test: 3 kroppsoljer som bevarer sommergløden

Vi har testet seg frem til våre favorittoljer som gir en varig brunfarge!


Sol og strand er bra for kropp og sjel, men desto viktigere er det å pleie huden godt både under og etter ferien, spesielt hvis du ønsker å bevare brunfargen. 

Vår nettansvarlig Sonia Uppal har testet seg gjennom sommerens deiligste oljer, og plukket ut sine absolutte favoritter. 

– Jeg er stor fan av tidsbesparende rutiner, og fete, næringsrike oljer virker som balsam for huden samtidig som de trekker godt inn i huden, kjøler ned og pleier bedre enn enkelte kremer. 

– Før du smører på inn med fukt er det viktig å bruke en mild skrubb for å fjerne den tørre overhuden og rense porene. Velg en skrubb med store og grove korn til kroppen, og de litt mildere til ansiktet. 

Her er mine tre sommerfavoritter:

Terracotta Guerlain

DUFTEN AV SOMMER

Ingenting får frem sommerfølelsen mer enn en deilig og lett olje som lukter kokos, og er du i tillegg strandtypen, vil du elske oljen fra Guerlain. 

Velg denne hvis:

Duft er viktig for deg, og du ikke ønsker å spraye en parfyme direkte på huden fordi du skal være ute i sterk sol. Denne er perfekt for lune sommerkvelder, fester og middager. I tillegg er oljen genial å bruke om du ønsker å forsterke lukten på parfymen din. Pass bare på at duftnotene ikke krasjer. Jeg er veldig glad i fete konsistenser og lukten av kokos, og derfor er denne en favoritt! 

Kroppsolje fra Guerlain, 575 kr

Moroccan Rose Gold Glow Perfect Dry Oil

BALSAM FOR HUDEN

Etter mye soleksponering trenger huden mye fuktighet, og oljen fra REN er proppfull av deilige og reparerende ingredienser som etterlater silkemyk hud.

Velg denne hvis:

Du har en blandingshud, arr, strekkmerker, psoriasis, myggstikk eller irritert hud. Produktet inneholder otto-olje fra marokkansk rose som er høy på essensielle fettsyrer, og virker reparerende og lindrende på huden, og trekker lett inn. Superbra alt i ett produkt som kan brukes i både hårtuppene og på sprukne negler. Siden oljen jobber med å forebygge aldringstegn, passer den utmerket til litt eldre hud.

Kroppsolje fra REN, 549 kr. 

Estelle & Thild: Fresh Water Lily Body Oil

BUDSJETTVENNLIG OG ØKOLOGISK

Den milde økologiske produktserien fra Estelle & Thild inneholder deilige ingredienser som virker pleiende på huden. Merket har vunnet flere priser for sin nytenkning innen grønn hudpleie, og er blant annet tatt inn i et av verdens ledende designernettbutikk Net-A-porter. 

Velg denne hvis:

Du er opptatt av eco-sertifisert produkter, og har en sensitiv hud. Den milde oljen trekker raskt inn, og tilfører huden fukt og antioksidanter slik at den holder seg myk og elastisk, og siden den er tynn i konsistensen, kan den også brukes i ansiktet om du trenger ekstra fukt, før du legger på foundation eller solpudder. 

Kroppsolje fra Estelle & Thild, 179 kr. 

Rudolph Care: Golden Kiss Body Oil

TILSLUTT: 

GYLLENBRUNE BEN

Ikke alle får en naturlig brunfarge om sommeren, med det finnes måter å jukse seg til gylne ben på. Denne deilige shimmeroljen fra Rudolph Care, som er blant våre favorittmerker, gir en fantastisk farge, fuktighet og glød, uten å smitte over på klær og gjenstander.

Avslutt med en delikat sommersminke. Med en brun og jevn farge på kroppen, vil en gyllen strek over øynene, en vannfast bryngelé og en vakker leppefarge gjør susen.

Shimmerolje fra Rudolph Care, 400 kr.

Kanskje du også er interessert i...