Amerikanske Erin Wasson er ikke bare supermodell, hun er også designer og Alexander Wang-muse. Få hennes tips til strålende hud og flørtende festøyne.
Amerikanske Erin Wasson er ikke bare supermodell, hun er også designer og Alexander Wang-muse. Få hennes tips til strålende hud og flørtende festøyne. - Det mest verdifulle makeuptipset jeg har fått, etter å ha jobbet mange år som modell, er hvordan jeg skal påføre øyenmakeupen min, forteller Erin. © Bulls

Sniktitt i Erin Wassons sminkepung

Amerikanske Erin Wasson er ikke bare supermodell, hun er også designer og Alexander Wang-muse. Få hennes tips til strålende hud og flørtende festøyne.

29. mars 2010 av Helene Polmar


Hva er ditt beste makeup-tips?

- Jeg velger farger som passer til mine naturlige farger, og bruker oftest nyanser i brun og bronse. Jeg elsker mineralproduktene fra Maybelline. De er milde mot huden og ser alltid naturlige ut på.

Ditt redningsprodukt?
- Hudpleieren Terry Lawton er min reddende engel. Jeg får ansiktsbehandlinger på klinikken hennes i Los Angeles, og jeg skjemmer meg selv bort med hennes Revitalizing Serum. Til hverdags vedlikeholder jeg huden min med Purity Clean fra Cosmedix. Den er rensende og forstyrrer ikke balansen i huden min.

Hva har du alltid på deg?
- Jeg elsker å være på stranden og der har jeg alltid solfaktor på.

Din uunværlige duft?
- Gypsy Water fra Byredo Parfums er min favoritt fordi den har en ren, men luksuriøs duft.

Ditt beste festtips?
- På fest bruker jeg ikke så mye mer makeup enn til daglig, men jeg bruker alltid Define-A-Lash Mascara fra Maybelline. Legg litt skimmer langs vippekanten, det gjør at festsminken blir sexy, men likevel diskret.

Hvordan tar du vare på kroppen din?
- Tørrskrubbing er et av mine beste skjønnhetstips. Det åpner lymfesystemet og hjelper til med å fjerne giftstoffene i kroppen. Etter et langt bad liker jeg å smøre meg inn med Decléor Body Milk. Den gir masse fuktighet og lukter sinnsykt godt.

Kanskje du også er interessert i...