konkurranse vinn

Vinn hudpleieprodukter fra Dermalogica

Bli med i trekningen av deilige produkter til en verdi av 5.000 kroner!

25. oktober 2016

Dermalogica ble grunnlagt for 30 år siden, i 1986, av hudterapeuten Jane Wurwand, i en tid da neonfarger regjerte, håret var stort og skjønnhet var viktigere enn å ta vare på huden. Likeledes handlet det mer om at produktene skulle være pene og trendy enn at de skulle fremme optimal hudhelse. 

Dermalogica representerte noe helt nytt ved å levere innovasjon gjennom forskning, aktive ingredienser og reelle resultater, i nøytral, hygienisk forpakning. Produktene inneholder ingen irritasjonsfremkallende ingredienser som alkohol, kunstig farge og duft, lanolin eller tilstoppende mineralske oljer.

Grunnlegger Jane Wurwand har tidligere uttalt: «Hudpleie handler ikke om skjønnhet. Heller ikke om selvforherligelse, luksus eller glamour. Det å passe på huden sin er akkurat det samme som å pusse tennene sine. Det handler om sunnhet, hygiene og velvære. I tillegg har det den effekten at du også blir penere av det. Men det er en heldig bivirkning.»

Nå har du muligheten til å vinne hudpleieprodukter fra Dermalogica til en verdi av 5.000 kr. Vi trekker to heldige vinnere.

Fler konkurranser finner du HER!


For å delta i konkurransen, må du svare riktig på følgende spørsmål:


Hvor mange år fyller Dermalogica?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...