Vinn sommerens fineste smykker

Bli med i trekningen av de rålekre smykkene vi har designet med Thune. Du kan vinne et armbånd, kjede eller øredobber med en samlet verdi på 4.185 kroner!

I anledning Costumes 10-årsjubileum har vi sammen med gullsmedkjeden Thune designet våre drømmesmykker. Kolleksjonen er både feminin, sexy og anvendelig. For oss var det viktig å lage smykker som kunne passe alle, både de minimalistiske og maksimalistiske.

Vi vagte å bruke ekte smykkestener som granat, citrin, turmalin, tsovarite og quartz, samt forgylt sølv. Kolleksjonen består av til sammen 14 ulike produkter, med og uten stener, så de kan kombineres på kryss og tvers. 

Vi ønsker å feire 10 år med våre flotte lesere og lodder ut et armbånd med stener (verdi 1.295 kroner), kjede med stener (verdi 1.495 kroner), og et par øredobber (verdi 1.395 kroner) til tre ulike vinnere. Hvilket smykke du vinner er helt tilfeldig. Alt du må gjøre for å delta er å svare på spørsmålet under. Vi trekker en heldig vinner 26.juni.

Lykke til!

Har du sett? IT-jentene digger smykkene!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG VINNERNE ER: KATRINE TVEIT (GRIMSTAD), ARITA ÅKRE (BERGEN) OG CECILIE SLETBAKK UGGEN (BEKKESTUA).


Hvem er på coveret av jubileumsnummeret?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...