Vinn unik duft fra Biotherm!

Biotherm og Vanessa Bruno feirer den kommende høytidssesongen sammen.

15. desember 2011 av Hedda Marie Kaupang

Med fokus på alt som er naturlig og uanstrengt chic, har Biotherm sammen med Vanessa Bruno skapt duften L'Eau.

Vanessa har også designet Biotherms snøhvite juleinnpakning, som også er tilsatt et dryss av paljetter for å gi sprayen det rette festpreget.

- Jeg tror Vanessa Bruno-kvinner og Biotherm-kvinner deler mange holdninger, sier Vanessa. Deres tilnærmelse til skjønnhet er naturlig, jordnær og i harmoni med verden rundt dem.

Vanessa Brunos ethos matcher filosofien til Biotherms grunnlegger Jeanine Marissal, som i 1952 oppdaget Thermal Plaktons mangfoldige fordeler for huden, og tilsatte det i sine hudpleieløsninger.

L’eau Limited Edition

Vanessa Bruno samarbeidet med Biotherm for sin debutduft. Med navnet L'Eau, minner duften om en duggvåt rosehage ved daggry.

- Det er som å vandre inn i en hage en veldig tidlig morgen. På fransk sier vi “La Rosée” når alle planter er som om de er kledd i vann, sier Vanessa. Kvinner vil bli lokket inn av L'Eau. Noter som kan skilte med grasiøse bulgarske roser og bourboniana-roser, og samtidig et diskrét hint av musk og sedertre, tilbyr en dose forførelse.

L'Eau er et prestisjefylt tillegg til Biotherms kolleksjon av kroppsdufter som også inkluderer Eau Pure, Eau Vitaminée, Eau d'Energie og Eau de Paradis. Den vil ikke bli solgt i Norge.

Nå kan du vinne den unike duften som ikke selges i Norge ved å svare riktig på spørsmålet under.

Lykke til!

 


Hvilken var den første i rekken av Biotherms kroppsdufter?


Din informasjon

ja
nei

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
1395 cos 980x120 gmw1w63y4xm36hfkcvejwa

Innholdet fortsetter etter annonsen

Innholdet fortsetter etter annonsen

Innholdet fortsetter etter annonsen