Foto: Renate Torseth Styling: Anette Von Osten Modell: Signe Veiteberg
© Foto: Renate Torseth. Styling: Anette Von Osten. Modell: Signe Veiteberg

Nytt Costume i butikk nå

Vårens ultimate trendspesial er endelig i butikk, fylt til randen med de beste kolleksjonene, designerne og tendensene. Bla deg gjennom vårens beste kjøp og møt de nye stjerneskuddene - som vi heier på!

Andrea Ramleth Langfeldt
© Foto: Marc Hervouet

De er unge, smarte, kule, talentfulle, engasjerte og modige. Møt åtte fremadstormende, norske jenter innenfor skuespill, musikk, samfunn og mote.


Oppgrader garderoben med vårens nye favorittfarger.

Nytt norsk merke du må kjenne: Endelig er disse plaggene i butikk! 


Tidligere modell, stylist og moteredaktør, og nå grunnlegger av nettmagasinet Hey-Woman.com, Veronika Heilbrunner, er yndet fotoobjekt i moteverdenen. Bli med inn i den luftige Berlin-leiligheten hennes.


Hent inspirasjon fra gatens egen catwalk. Blomster, volanger, striper og blå denim er overrepresentert på it-jentene denne våren.

Fått med deg? Dette er vårens hotteste negletrend!


Fra puffermer og velur minikjoler hos Saint Laurent til draperte glitterkjoler og skreddersydde jakker hos Louis Vuitton. Vårens fineste kolleksjoner byr på noe for enhver smak.

Knallfarger, frynser, volanger, blomster og syrevasket denim. Rydd plass i garderoben til sesongens nye favoritter.

Hyaluronsyre, avokado og pantenol. Hver dag smører du deg med produkter som inneholder hudforskjønnende ingredienser. Men vet du egentlig hva det er og hvordan de pleier huden din? Vi gjør deg klokere! 

Trendfarger: Disse kulørene skal du kle deg i nå! 

Kanskje du også er interessert i...