10 hverdagsvesker som gjelder nå

Vi har funnet vårens mest trendy og anvendelige vesker

Å velge en hverdagsveske er ofte vanskeligere enn man tror. På denne tiden av året er butikkene fylt til randen av vårens nyheter, og det er lett å gå seg bort i jungelen. Vi har gjort jakten lettere for deg ved å plukke ut våre ti favorittvesker. Velg mellom semsket, tøy eller skinn, luksus eller budsjett, klassisk eller vårlig. 

Semskede vesker er perfekt for vår og sommer. Det samme gjelder blåtonen, som gir et hvert antrekk et løft nå når vi går mot lysere tider. Vesken rommer akkurat det du måtte ønske å bære på, og med den justerbare stroppen kan den også brukes i andre tilstelninger. Modellen kommer også i sort og brunt skinn.

Semsket veske fra CalaJade, 5.500 kroner

Leste du: Fransk luksusbutikk åpner i hovedstaden

Perfekt størrelse, og perfekt hank! Er du av typen som liker å gå rundt med kun det nødvendigste, er dette modellen for deg. Det beste med alt er at den har en skulderrem og et håndtak, slik at du kan style den på forskjellige måter. 

Veske fra Zara, 349 kroner

Sort går til alt - og denne vesken rommer det meste. Er du av typen som liker de klassiske hverdagsveskene blir nok dette vårens favoritt.

Veske fra Calvin Klein, 1.195 kroner

Leste du: 15 feminine kjoler du kan gå med på 17.mai

Små vesker er fortsatt i vinden, og er perfekt for deg som kun er avhengig av mobil, nøkler og en lipgloss. Denne modellen er fra H&M og er av 100 prosent semsket skinn. Vesken har en liten ytterlomme med glidelås og en nøkkelring som er festet med en rem. 

Semsket miniveske fra H&M, 499 kroner

To i en! Hva er vel bedre enn en splitter ny skinnveske av ekte kvalitet? Vesken er tidløs, og blir garantert finere med årene. Vesken kommer også i en mindre størrelse.

Skinnveske fra By Marlene Birger, 4.700 kroner

En tote i skinn er noe av det mest klassiske du kan bære over skulderen. Denne sesongen er det detaljer som er i fokus, og rysjene troner førsteplassen over mest trendy tilbehør. En shopper med volanger er med på å sprite opp hverdagen - og rommer det du måtte ønske.

Tote fra COS, 1.500 kroner

Stråvesken er ikke bare forbeholdt stranden. Denne sesongen er de å se overalt - til og med gatelangs i Paris som shoppingvesker. Kjedebutikkene har fine kopier, men ønsker du å legge litt mer i vesken kan du gå for enten det meksikanske merket Truss, Sophie Anderson eller J.W Anderson (om du har en fet sparegris). 

Stråveske fra Truss, 1.850 kroner

Vi blir aldri lei rosa, selv ikke på tilbehør. Denne modellen har trippellommer, og innvendig fôr, noe som gjør den til den perfekte hverdagsvesken på budsjett. Se for deg denne over skulderen med en flagrende blomsterkjole og sandaler.

Veske fra Mango, 499 kroner

Fikk du med deg: 8 blomsterkjoler vi ønsker oss nå

Legger man sammen alt en skandinavisk jente ønsker seg i en veske, kommer The Row høyt på listen. Den er minimalistisk, tidløs, klassisk, enkel i detaljene og brukervennlig. Ønsker man å investere i en veske som aldri går ut av motebildet er det disse stikkordene man bør ha i bakhodet. Ja, The Row koster, men varer livet ut.

Skinnveske fra The Row, 24.500 kroner

Blomstermønster gjør seg like godt på en veske som en kjole. Sprit opp hverdagen med denne tøyvesken fra det finske merket Marimekko. 

Tøyveske fra Marimekko, 1.725 kroner 

Fikk du med deg: Det fineste badetøyet på budsjett

Kanskje du også er interessert i...