5 Instagram-antrekk til bryllupsgjesten

Noen ganger er det lettere å lete etter inspirasjon hos it-jentene. Vi har plukket ut våre 5 yndlingsantrekk!

Sliter du med å finne ut hva du skal ha på som gjest i bryllup? Er du lei av å gå fra butikk til butikk uten å finne kjolen som skriker "JA"? Vi har lett gjennom feeden på Instagram, og funnet fem antrekk som lett kan kopieres - og som passer utmerket i sommerbryllup.

Danske Emili kan å bruke farger og mønstermiks - også til bryllup. La deg inspirere av hvordan hun bruker striper, prikker og iøynefallende vesker på en klassisk og stilfull måte.

Rund hals til bruk i bryllup er både elegant og klassisk. Det er viktig å ikke vise for mye hud i bryllup, noe som Annabel Rosendahl tolker på den perfekte måten. Beltet i livet gjør antrekket ekstra feminint.

I gamle dager sa man at om man gikk for sort i bryllup, hadde man tidligere vært sammen med brudgommen. De siste årene har denne regelen (forhåpentligvis) blitt visket ut, og sort blir mer og mer vanlig å bruke under både vielse og fest. Dobbeltsjekk uansett med brudeparet hva dresskoden er før du hopper i den lille sorte. Tine Andrea bruker lag-på-lag slik at antrekket blir hakket mer klassisk og feminint. I tillegg spriter den fargerike vesken opp antrekket.

Omslagskjoler er i vinden, og er det perfekte plagget for sommerbryllup. Fargene Jeanette Madsen har valgt faller godt i smak som gjest i bryllup.

By TiMo har en rekke kjoler som egner seg for bryllupsfesten. Blomsterprint er fortsatt i trendbilde - og gjør seg både under middagen og på dansegulvet.

Kanskje du også er interessert i...