Pernille Teisbæk
© Wenn.com

Pernille Teisbæk designer kleskolleksjon

Den danske motepersonligheten overrasker stadig. Nå samarbeider hun med dansk kleskjede.

23. november 2017 av Amira Høg Daimar/Alexandra Sætran

Pernille Teisbæk er kjent for sin sikre og tidløse stil, som snart kan bli din takket være hennes nye designsamarbeid med By Malene Birger.

Det danske stilikonet har skapt ti ulike plagg basert på noen av By Malene Birgers ikoniske silhuetter, og som vil bli solgt på den luksuriøse nettbutikken Net-a-porter.com i slutten av januar neste år.

Pernille Teisbæk har vært en del av hele designprosessen, og kolleksjonen er preget av den sofistikerte, skandinaviske og moderne estetikken - som gjenkjenner it-jentas personlige og unike stil. 

Leste du? Pernille Teisbæks tre beste shoppingtips

© By Malene Birger

– Jeg har valgt å utvikle noen av mine favorittmodeller fra By Malene Birgers eksisterende silhuetter med fokus på den tidløse følelsen. Jeg har også fokusert på ulike twister med kontraster mellom det feminine og det maskuline. Jeg har for eksempel designet en bredskuldret blazer som er fin sammen med en feminin topp, og en oversized skjorte som gjør seg med et blyantskjørt, forklarer Pernille om den kommende kolleksjonen.

Kolleksjonen er en komplett garderobe, og inneholder alt fra yttertøy til det perfekte festantrekket. Pernille Teisbæks design lanseres i forbindelse med By Malene Birgers Pre-Spring 2018-kolleksjon, der Pernille i tillegg er ansikt utad i kampanjen - og har stylet fire av antrekkene. Vi gleder oss til å se resultatet!

Så du denne: Finn din stil til julebordet

© By Malene Birger

Kanskje du også er interessert i...