Modell Gigi Hadid i kledd gullsmykker
© Getty Images og produsentene

Sesongens fineste smykker

Smykk deg med palmer, stjerner og måner. Vi har plukket ut de 7 mest delikate halskjedene!

16. mai 2017 av Alexandra Sætran

Det er lett å forelske seg i smykkene til Annie Lu, da de bærer preg av det minimalistiske samtidig som de har de små detaljene som gir det lille ekstra. Vi elsker bruken av gull stylet sammen med de blå og rosa perlene.

Smykke fra Annie Lu, 700 kroner

Det er fint å kombinere flere smykker sammen, uavhengig av detalj og farge. Prøv deg frem, og finn dine favoritter.

Smykker fra Bikbok, 99,50 kroner / 3-pack

Palmeprint er like fint rundt halsen som på sommerkjolen. Den grønne detaljen spriter opp antrekket, og er spesielt fint om du har fått en sommerbrun hud.

Smykke fra H&M, 89,90 kroner / 3-pack

Det er ofte de minimalistiske smykkene som frister mest, da de passer til alt, men en liten detalj som denne gjør smykket mer kreativt og iøynefallende. Det perfekte smykket for sommer, strand og sol, ikke sant?

Smykke fra Pilgrim, 249 kroner

Er du av typen som liker bruken av perler, er det fint i kombinasjon av både gull og sølv. Månen i miten gjør utrykket ekstra pyntelig - og er fint alene, eller med andre smykker du allerede har liggende.

Smykke fra Blue Billie, fra 700 kroner / avhenger av valg av lengde på smykket og materiale

Et smykke i rosaforgylt sølv er både annerledes og unikt. Halskjedet kan gjøres personlig med en inngravert bokstav eller et tall ut i fra eget ønske.

Smykke fra Janne Kønig, 775 kroner

Skjellsmykker er i vinden om dagen, og blir produsert hos både kjedebutikkene og hos dyrere forhandlere. Det ultimate smykket for sommeren!

Smykke fra Pernille Corydon, 600 kroner

Kanskje du også er interessert i...