Sniktitt på Alexa Chungs nye klesmerke

Denne måneden slippes moteikonets nye klesmerke

8. mai 2017 av Alexandra Sætran

Endelig er måneden her! Den 31. mai slippes den omtalte kleskolleksjonen til Alexa Chung, som har fått navnet Alexachung, Stjernen er omtalt som både motepersonlighet, DJ, gjesteredaktør, modell og medeier i norske Villoid. I dag kunne designeren endelig slippe nyheten om at logoen til merket er klar, og består av en A og en C. 

Fikk du med deg: Slik styler du vårens it-veske

Klesmerket er en kopi av stilen til it-jenta selv, med fokus på kvalitet og gode baseklær som skal til for å bygge en god og tidløs garderobe. Skal man tro bildene som er sluppet, har den første kolleksjonen en dus fargepalett og vårlige detaljer. Alexa er kjent for sin britiske men originale stil - og hun er ofte først ut med sesongens it-plagg.

Alexachung slippes den 31. mai

© Alexa Chung

Alexa har en lang og innholdsrik CV, og har derfor gode grunner for å ta steget videre som designer for eget klesmerke. Alexachung lanseres i slutten av måneden, og hittil er det kjent at merket vil bli solg på Selfridges i England og Galeries Lafaeyette i Frankrike. Merket vil også bli tilgjengelig på nettbutikkene Matchesfashion.com, MyTheresa og Ssense samt en egen nettside Alexachung.com. 

Så du denne: Danskene med egen versjon av Skam

Få et innblikk i Alexachungs univers i videoen under:

Kanskje du også er interessert i...

#IAMSCARLETT