Zalando


© Getty Images

Zalando arrangerer egen moteuke

For andre år på rad arrangerer shoppinguniverset Zalando sin egen mote- og musikkfestival. Bli med Janka Polliani til Berlin

Zalando har laget en helt egen versjon av Fashion Week, og inviterer DEG til å oppleve alt mote- og musikkindustrien har å by på. I tillegg til å ha fokus på mote, overrasker de også med spennende og lærerike foredrag, musikk og matopplevelser.

Fikk du med deg: Nå er designerplaggene på salg!

For andre år på rad arrangerte Zalando Bread & Butter, en festival hvor man forener det beste innen mote og musikk. I fjor overrasket både Gigi Hadid og A$AP Rocky, som var to av gjestene under festivalen. I år får publikum møte moteikonet Dame Vivienne Westwood (også kjent som Queen of Punk) og toppmodell, it-jente og aktivist Adwoa Aboah.

- Dette er en festival du ikke opplever på noen annen arena. Har du lyst til å oppleve motevisninger, har du nå muligheten til dette ved å kjøpe billetter. Merker som Topshop, adidas og Zalando har alle visninger i september. Drømmer du om å sitte front row på visninger men aldri blir invitert? Nå har du muligheten, sier Janka Polliani.

Leste du? Disse sneakersene tar av på Instagram

Janka på plass under motefestivalen

© Janka Polliani

Sist uke var vår blogger Janka selv på plass i Berlin sammen med 400 andre gjester fra mote- og musikkverden - der det nye for programmet for Bread & Butter 2017 ble annonsert. Bread & Butters motto for denne sesongen er "Bold". I løpet av en tre dagers festival, oppfordrer Zalando alle til å bli mer nysgjerrige, utfordrende og tøffere når det kommer til både mote, musikk og mat. 

It-jente og modell Adwoa

© Zalando

- Dame Vivienne Westwood er et moteikon, og det å få møte henne var stort. Hun er en av nåtidens største designere, over 70 år og fortsatt vill etter mote. Hun har også et brennende ønske om å løse kjøp-og-kast-filosofien. Er du interessert i å se paneldebatter der noen av de største innenfor moteindustrien diskuterer nåtidens tema, er dette en fantastisk mulighet, sier Janka.

Leste du? Sommerskoene du kan bruke på jobb

Bread & Butter går av stabelen den 1.- 3. september, og tilbyr alt fra moteshow fra merker som Adidas, Nike, Levis, Jil Sander Navy og Topshop. I løpet av den tre dagers lange festivalen er det også duket for for nye eksklusive designsamarbeid, konserter, moteforedrag og paneldiskusjoner og flust med moteshow. I tillegg tilbyr de eksotiske matopplevelser med nye vendinger og smakskombinasjoner fra alle verdenshjørner.

Dame Vivienne Westwood

© Zalando

Dette kan du oppleve på Bread & Butter av Zalando i Berlin 1-3 september 2017:

· 40 moteshow

· B & B Fashion talks med noen av verdens største moteikoner

· VIP shopping opplevelser, design samarbeid og unike samlinger

· Unike konsertopplevelser med store internasjonale artister

· Mote workshops

· Eksotiske matopplevelser med nye vendinger og smakskombinasjoner

Det beste av alt, du kan kjøpe deg inngangspass og få muligheten til å sitte på første rad med eksklusive moteshow og forestillinger.

Kanskje du også er interessert i...