Se motevisningen til H&M Studio live


© H&M

Se motevisningen til H&M Studio live

Vi gleder oss til å se den nye studiokolleksjonen fra H&M - Følg med klokken 21.30 i kveld, da kan du livestreame catwalkvisningen og kjøpe plaggene i butikk!

28. februar 2017 av Sonia Uppal

De siste par sesongene har H&M levert en unik Studio-kolleksjon med referanser fra sesongens største tendenser. Denne våren har klesgiganten lagt fokus på volanger, hvite blonder, sporty dresser og romantiske snittet som vi har falt pladask for.

Fått med deg? Emma Watson blir moteblogger!

Gladmeldingen er at du slipper å vente i seks måneder med å kjøpe plaggene. H&M har nemlig kastet seg på "kjøp-nå-trenden", noe som resulterer i at hele kolleksjonen vil være tilgjengelig på i utvalgte H&M-butikker og i nettbutikken direkte etter catwalkvisningen i Paris.

– Det å tilby mote direkte fra catwalken til kassen, markerer en helt ny æra for moteindustrien og vi ser veldig frem til å teste dette nye spennende formatet. Vi vil også dele øyeblikket med kundene og sender derfor visningen live på hjemmesiden vår. Vi håper kundene våre vil like dette og finne inspirasjon til hvordan de kan mikse plaggene til deres egen personlige stil, sier Pernilla Wohlfahrt, sjefsdesigner og kreativ direktør i H&M i en pressemelding. 

Showet går av stabelen onsdag 1.mars, og du kan live streame det 21.30 i norsk tid.

Kanskje du også er interessert i...