Diane Kruger er ny talskvinne for L'Oréal

Skuespilleren Diane Kruger følger dermed i fotsporene til blant andre Penélope Cruz, Evangeline Lilly, Jane Fonda, Beyoncé Knowles og Freida Pinto.

10. desember 2009 av Helene Polmar
Skuespilleren Diane Kruger er L'Oréal Paris sin nye, internasjonale talsperson.

- Det er en stor ære og glede å bli talskvinne for L’Oréal Paris. Jeg beundrer merket, ikke bare for kvaliteten og det innovative ved produktene, men også fordi det representerer mangfold og det ypperste - verdier som ligger mitt hjerte nær. Jeg er selvfølgelig også veldig glad for å slutte meg til de andre talspersonene for L’Oréal Paris, en ekstremt talentfull og viden kjent gruppe mennesker, forteller Diane Kruger.

Skulle bli danserinne

Diane Kruger, som er tysk, satset i utgangspunktet på en karriere innen dans, men ble i stedet modell og flyttet til Paris da hun var 16 år, der hun studerte til å bli skuespiller.

Skuespillerkarrieren skjøt fart i 2002 med en rolle i The Piano Player, men det var hennes rolle som Helen i filmen Troy, der hun spilte mot Brad Pitt, som ga henne internasjonal anerkjennelse. Siden det har hun hatt ledende roller i flere store filmer som Wicker Park, National Treasure, Joyeux Noël, Mon Idole og i Quentin Tarantinos Inglorious Basterds, og hun har blitt berømmet med flere priser og nominasjoner. I januar 2010 skal hun i gang med innspillingen av thrilleren Unknown White Male sammen med Liam Neeson.

Representant for makeup, hårpleie, og -farge
- Diane Kruger er en svært anerkjent skuespiller, og har sjarmert oss med sin personlighet, naturlige ynde og eleganse. Jeg er veldig glad for å ønske henne velkommen til familien av L’Oréal Paris sine talspersoner. Diane vil representere merkets store innovasjoner innen hårpleie, hårfarge og makeup, sier Vianney Derville, International General Manager for L’Oréal Paris.

Diane Kruger følger, som L’Oréal Paris sin talsperson, i fotsporene til Kerry Washington, Aishwarya Rai, Patrick Dempsey, Gong Li, Penélope Cruz, Evangeline Lilly, Jane Fonda, Beyoncé Knowles og Freida Pinto.

Kanskje du også er interessert i...