- Like stolt hver gang!

Camilla Pihl feirer 5-års jubileum med David-Andersen og forteller om sin nyeste smykkekolleksjon, Good Vibes Only.

2. oktober 2018 av Kontent

Det er ingen tvil om at Camilla Pihl er i vinden om dagen, og få kan multitaske som denne dama.

I oktober lanserer Camilla sitt eget mote- og livsstilsmagasin i samarbeid med Venture Factory, og er aktuell med egen bok. Om ikke det var nok, så har Camilla de seneste månedene i tillegg lansert en eksklusiv garnkolleksjon for House of Yarn, en ny hudpleieserie for Vita, SKIN Camilla Pihl Body Skin Care, og ikke minst en ny smykkekolleksjon i samarbeid med David-Andersen.

5 år med David-Andersen

– Tenk at tiden går så fort! Kan nesten ikke tro at det er 5 år siden jeg slapp min første kolleksjon, forteller Camilla.

Camilla Pihl by David-Andersen feirer 5 år, og jubileet feires med en spesialutgave av “The Pihl” armringen i gult gull og hvitt gull med diamanter. Pihl armringen har vært med helt fra første kolleksjon og har blitt en “signature piece” for kolleksjonen.

– Det er så fantastisk gøy å se smykkene mine på fine mennesker jeg ikke kjenner. Jeg blir like stolt hver gang, sier hun.

Stener med gode egenskaper

I tillegg til “The Pihl” lanseres det en helt ny kolleksjon, “Good Vibes Only”. Camilla forteller at den nye kolleksjonen er inspirert av krystaller og positive energier. Smykkene er alle i forgylt sølv og prydes av tre forskjellige stener, røkkvarts, peridot og rosenkvarts, som alle har unike verdier.

– Jeg har valgt stener som er fine å se på, og som har gode egenskaper. Med andre ord, smykker med good vibes only, sier Camilla.

Røkkvarts sies å nøytralisere negativ energi, og gir glede og beskyttelse. Rosenkvarts er kjærlighetens sten, og sies å tiltrekke og forsterke kjærlighet. Peridot er en lykkesten, som sies å gi hell og lykke til den som bærer den.

– Fine krystaller og good vibes er inspirasjonen til denne kolleksjonen. Jeg elsker krystaller og er opptatt av å spre gode energier til de jeg har rundt meg, forteller hun.

Nye favoritter

Som de tidligere kolleksjonene har smykkene et tidløst og trendy design som faller i smak hos de fleste. Smykkene passer perfekt til både hverdag og fest, og tilfører litt glitter i hverdagen.

Favorittene Golden Hoops er videreført, nå med fargerike stener. I tillegg lanseres to nye og fargerike armbånd. Den ikoniske Camilla Pihl stjernen går igjen i flere av smykkene, i kombinasjon med et nytt symbol, en måne.

Camilla forteller at det er umulig for henne å velge kun ett favorittsmykke.

– Jeg elsker alle smykkene like mye og er ekstra glad i denne kolleksjonen, forteller hun.

– Jeg liker og veldig godt at smykkene passer til så og si alt, legger hun til.

Gründeren Camilla Pihl

Entrepreneur, designer, brand ambassadør, modell og influencer. Først et digitalt livsstilsmagasin i oktober og så en egen kleskolleksjon til våren. Hva gleder Camilla seg mest til denne høsten?

– Jeg elsker høsten og gleder meg faktisk til det blir litt kaldere så jeg kan krype inn i ullgensere og tenne stearinlys. Spør du meg er høsten den aller beste tiden, sier hun.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skreve av Kontent for David-Andersen.

Kanskje du også er interessert i...