Smarte nattbord til små rom
© Pinterest / MyDomaine

10 alternative nattbord til små soverom

Det gjelder å få mest ut av få kvadratmeter. Vi har funnet 10 kule og anvendelige nattbord, som får plass ved sengen

8. mai 2017 av Nina Abildgaard / Silje Kilmork Vemøy

Enkelte ganger kan det være vanskelig å innrede når man har få kvadratmeter - og i mange situasjoner gjelder det å tenke utenfor boksen. 

Dette gjelder også når det kommer til soverommet. Vi har derfor samlet ti forslag til fine, små nattbord, som du enkelt kan plassere ved siden av senga - og som i tillegg er både kule og praktiske. 

Bli med inn og se den råfine leiligheten til Veronika Heibrunner! 


1. Trappeskammel

Bruk en liten skammel med trappetrinn som nattbord. Du kan eventuelt male den nederste delen av skammelen for en personlig look. 


2. Minikrakk

Finn en liten krakk med sete i enten kork eller i mørkt skinn for en annerledes og naturlig look. 


3. Betongklosser

Betongklosser er budsjettvennlige gjenstander. Gi soverommet et rustikkpreg med et par stykker ved siden av sengen, gjerne stablet oppå hverandre.4. Trekasse

Finn en gammel trekasse, og piff den opp med et strøk maling. På 1-2-3 har du et unikt og funksjonelt nattbord. 

5. Smal, vegghengt hylle

Bruk en vegghengt hylle, slik at du skaper luft rundt sengen. Gjør eventuelt plass til en enkel lampe som på bildet under. 6. Kvadratisk kasse

Med en kvadratisk kasse får du to hyller i én løsning. Du kan med fordel tilføye en ekstra kasse under og fortsatt ha plass ned til gulvet. 

 

7. Smal benk

Har du plass til å dra senga litt ut fra veggen, kan du også velge å plassere en smal benk i naturmateriale mellom senga og veggen. Plutselig har du plass til masse bøker og planter bak, eller ved sien av sengen din. 


8. Lite rundt bord

Finn et pent, rundt bord og plassere det i hjørnet. Fordelen er at du enkelt kan flytte det rundt og forandre innredningen. 


9. Ikea-hylle

Gå til innkjøp av en av Ikeas velkjente Lack-hyller, og med ett har du et enkelt og rimelig nattbord. 

 

10. Minikommode

Du kan også finne en minikommode med skuffer, noe som gir deg mulighet for å pakke bort bøker og ledninger, noe som igjen resulterer i en ryddig atmosfære. 


Kanskje du også er interessert i...