SISTE KVELD MED JENTENE - Vinn billetter til filmen!

6. juni 2017

16. juni er det premiere på sommerens store jentefilm "Siste kveld med jentene", en herlig komedie med Scarlett Johansson og et stjernelag av kvinnelige komikere. 

Jess skal gifte seg og den gamle venninnegjengen arrangerer et heidundrende utdrikningslag i Miami. Men når stripperen de har leid inn dør i et pussig uhell, tar helgen en helt annen retning enn de hadde tenkt. Mens de funderer på om de skal ta støyten og ringe politiet eller skjule liket, begynner helgen å spinne helt ut av kontroll. 

Konkurransen er nå avsluttet! Vinnerne av Norgesbilletter ble: Camilla Aas, Jeanette Hansen, Emma-Louise Thorsen, Parastoo Bohloli og Gina Haug Skinderviken. Gratulerer!

 


Hvem spiller bruden Jess?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Seneste

Kanskje du også er interessert i...