vinn billetter til kino

Vinn billetter til premieren av storfilmen «En Affære»

Tarjei Sandvik Moe debuterer som filmskuespiller!

28. september 2018

Fredag 5. oktober har den erotiske thrilleren «En affære» med Andrea Bræin Hovig og Tarjei Sandvik Moe, bedre kjent som «Isak» fra NRK-serien «Skam» premiere på kinoer over hele landet.

Filmen handler et forhold mellom en kvinnelig lærer som føler seg forfulgt, og oppdager at en av hennes egne elever er besatt av henne. Dette setter startskuddet for en farlig affære mellom lærer og elev. På rollelisten står også Anneke von der Lippe, Agnes Kittelsen, Mattis Herman Nyquist og Lea Meyer som debuterer på det store kinolerretet for første gang.

Vi lodder ut to billetter til premieren 05.oktober, kl 18.30, hvor du også får mulighet til å gå på den røde løperen sammen med skuespillerne i filmen.

Vi trekker to vinnere (som vinner to billetter hver) tirsdag 2.oktober.
 
 
 
KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG VINNERNE ER KJERSTI ENGER AARAAS OG THEA BOLSTAD NYSÆTHER.
 

Hvilken SKAM-karakter spiller hovedrollen i denne filmen?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...