lookfantastic påskeegg adventskalender

Vinn boks med påskeegg fra lookfantastic

Vi lodder ut bestselgerproduktene fra nettbutikken til lookfantastic - verdi 2.257 kroner!

16. mars 2018

Lookfantastic er den ultimate skjønnhetsdestinasjonen for deg som er på utkikk etter gode produkter til hår, hud og kropp. Lookfantastic er Europas ledende nettbutikk for kosmetikk med over 14 000 produkter fra 400 merker, inkludert MAC, Redken, Urban Decay, Aveda, Kérastase, Vichy, BareMinerals, Dermalogica og mange flere.

Lookfantastic ble grunnlagt i 1996, og er skjønnhetsbutikken kvinner i Storbritannia handler mest fra på nett, ikke rart når de har et så bredt utvalg.

Hvert år fyller de en boks med bestselgerprodukter i små påskeegg. Boksen i år inneholder 8 egg fylt med deilige overraskelser for både hud og hår - til en samlet verdi på 2.257 kroner.

Nå kan denne boksen med påskeegg bli din. Alt du må gjøre for å vinne er å svare på spørsmålet under: 

 

KONURRANSEN ER AVSLUTTET OG VINNEREN ER ANN MARGARET HAMMERØ (OSLO).


Hvor mange produkter finner du i nettbutikken til lookfantastic?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...