Vinn deilige koreanske ansiktsmasker

Vinn deilige koreanske hudpleieprodukter fra Skinup.no

Nå lodder vi ut en komplett pakke med deilige produkter som lover glød og fantastisk hud!

7. november 2017

Det dukker stadig opp nye skjønnhetstrender, og akkurat nå er k-beauty som står for koreansk beauty blitt et kjent fenomen i vesten. Koreanske hudpleieprodukter, og da spesielt dukmasker er mer populære enn noen gang, og lover en jevn og fin porselenshud.

Den nyoppstartede skjønnhetsnettsiden skinup.no byr på et bredt utvalg av koreanske hudpleieprodukter, og ønsker å lodde ut en komplett pakke med masker som jobber med enkelte hudproblemer, gir rikelig med næring og etterlater sunn glød. Samlet verdi på 1.000 kroner.

Dette kan du vinne:

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream inneholder 92 prosent sneglesekret +COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence inneholder 96 prosent sneglesekret som skal redusere synlighet av pigmentflekker og kvisearr. Samtidig som kremen gir fukt til huden. Denne passer til alle hudtyper. 

COSRX Moisture Kit +COSRX Pimple Clear Kit er et 3-stegs kit som består av en rens, eksfolierende pad og ansiktsmaske med sneglesekret. Dette kitet er perfekt til reise, eller når du er på farta. I tillegg passer den til alle hudtyper, spesielt uren og ujevn hud, men passer også for de med tørr og sensitiv hud.

Super power baby doll mask fra A. by Bom er en 3-stegs maske som skal gi huden den fuktigheten den trenger på under 30 minutter. Pakken består av et øyeserum, fuktighetskrem og en ansiktsmaske. Denne masken er en av bestselgerne, og blir omtalt som favoritten av skjønnhetsguruer på Youtube. 

COSRX Acne Pimple Master Patch er et vidunderprodukt, som skal redusere synligheten av kviser og urenheter. Det er et lite plaster som du plasserer over kviser, betente hudormer eller andre urenheter. I tillegg kan den også bryte ned rester fra sorte prikker og absorbere hvite hudormer over natten. Pakken består av 24 plastre i tre forskjellige størrelser.

Mediheal Teatree Care solution Essential Mask består av komponenter som skal hjelpe med å kontrollere overproduksjon av talg, samtidig som den skal berolige tørr og irritert hud. Ansiktsmasken skal fjerne sorte prikker og tilstoppede porer. Resultatet er fantastisk. 

Mediheal N.M.F Aquaring Ampoule Mask + Mediheal N.M.F Aquaring Ampoule 3-STEP Mask - Denne skal ansiktsmasken skal gi rikelig med fukt og pleie, og inneholder Hyaluronic acid og Ceramide som har den utmerkede evnen til å låse fuktighet inn i huden. I tillegg til at den skal stramme porene og regulere overproduksjon av talg. 

 

Alt du må gjøre for å vinne de deilig maskene er å svare riktig på spørsmålet under.

Vi trekker en heldig vinner 1.desember.

 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG VINNEREN ER STINE FAGERLI JOHANSEN (OSLO).

 

Lykke til! 

 


Hvilket ikon har skinup.no i logoen sin?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...