Vinn ett års forbruk av The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen

Vinn ett års forbruk av The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen

Pulveret kan enkelt blandes med drikke og mat!

17. februar 2017

The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen fra Oslo Skin Lab® er et kollagenpulver med solid dokumentasjon. Deltagere i en åtte uker lang studie oppnådde i gjennomsnitt 20,1 prosent reduksjon i rynkedybde.
The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen inneholder kollagenet VERISOL® som gir mindre synlige rynker, økt elastisitet i huden og reduksjon av cellulitter.

Et synkende kollagennivå er den største enkeltårsaken til at huden mister elastisitet og motstandskraft til å bekjempe aldringstegn. Den siste trenden innen hudpleie er å blande kollagen i passende mat eller drikke, og ved å innta The Solution™ har kollagenet effekt på all hud – altså ingen punktbehandling.

Nå har du muligheten til å vinne ett års forbruk av The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen til en verdi av 6 000 kr. Vi trekker tre heldige vinnere.

For å delta i konkurransen, må du svare riktig på følgende spørsmål:

Hva er den største enkeltårsaken til at huden vår mister elastisitet og motstandskraft?


Hva er den største enkeltårsaken til at huden vår mister elastisitet og motstandskraft?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...