Vinn gavekort fra Lindex til en verdi av 1.000 kroner

Vinn gavekort fra Lindex til en verdi av 1.000 kroner

Lindex møter våren med en urban kolleksjon i nye fargekombinasjoner, spennende trykk og feminine detaljer!

31. mars 2017

Lindex møter våren med en urban kolleksjon i nye fargekombinasjoner, spennende trykk og rene feminine detaljer. Den nye vårkampanjen ble produsert midt i Cape Towns energiske gater i Sør-Afrika.

– Denne våren oppdaterer vi garderoben med behagelige sett, friske vevde topper og mye farger. Kakigrønt, oransje, sort og ulike blåtoner danner basen for kolleksjonen, som krydres med dyretrykk og uttrykksfulle afrikanske mønstre, sier Annika Hedin, designsjef i Lindex.

I vårens kampanjefilm, der vi ser modellene synge med til Diana Ross’ «I’m coming out», personifiseres Lindex sin «feel good»-innstilling til mote. Blant de syv modellene som fronter kampanjen, finner vi svenske Sabina Karlsson, og alle utstråler positiv energi og selvtillit.

– Kampanjen er veldig oppløftende og full av energi. Det er inspirerende at Lindex satser på å vise forskjellige kvinner, uavhengig av størrelse og etnisk bakgrunn. Det var kjempegøy å være med på denne kampanjen, sier Sabina Karlsson.

Alt du må gjøre for å vinne er å svare på følgende spørsmål:

Vi trekker tre vinnere. Lykke til! 

Konkurransen er nå avsluttet, og de tre heldige vinnerne ble:

1. Ineta Berzina fra Oslo

2. Marianne Hårstad fra Drammen

3. Jasmeen Garcha fra Bergen


Hvordan beskrives den nye kolleksjonen til Lindex?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...