Vinn Grohe Rainshower Smart Control

Nå har du mulighet til å vinne GROHEs eksklusive og luksuriøse dusjsystem til en verdi av NOK 21.075,- og nyte en avslappende dusjopplevelse hver eneste dag.

7. juni 2017

Dusj deg vekk fra hverdagen med et Rainshower SmartControl dusjsystem fra Europas største og verdensledende produsent og leverandør av sanitærutstyr, GROHE. GROHE er verdenskjent for å kombinere produkter av høy kvalitet med innovativ og stilren design.

Helt ny dusjopplevelse

GROHE lanserte nylig sitt splitter nye, sofistikerte dusjsystem. Med sin intuitive SmartControl-teknologi, stilrene design og TrioMassage-strålemønster er dette en dusjopplevelse som både virker avslappende og forfriskende.

I tillegg til en rekke praktiske funksjoner, som SafeStop-teknologien som sørger for konstant vanntemperatur og EcoJoy med vannsparingsfunksjon for redusert forbruk, er dette en dusj som lar deg drømme deg vekk fra hverdagen.

– For mange nordmenn representerer dusjen en viktig pause fra hverdagens stress og tidsklemme. Rainshower SmartControl gjør hverdagspausen enda litt mer avslappende, sier markedssjef i GROHE Norge, Heidi Lie.

TrioMassage-strålen gir mulighet for trippel hode-, nakke- og skuldermassasje, samtidig som en rekke andre strålefunksjoner gir mulighet for å variere vannmønsteret ytterligere.

Vi trekker en heldig vinner 21. juni! Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare på følgende spørsmål.


Grohe Rainshower SmartControl gjør det enda enklere;


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...