Vinn halskjede, armbånd og øreringer fra Edblad!

31. mars 2017

I 2006 begynte Hans og Cathrine Edblad å lage smykker, klær og møbler, med en lidenskap for design og vilje til å skape. Hjemmet deres på den svenske skjærgården var en av kildene til inspirasjon, samt ønsket om å skape bærekraftige produkter, både når det gjelder kvalitet og design.

Designer Cathrine Edblad har fått flere utmerkelser de siste årene, som blant annet “Årets kvinnelige stjerneskudd” i kåringen EY Entrepreneur Of The Year.

Edblad fokuserer på å utvikle tidløse, holdbare og vakre produkter – som kan brukes hver dag. Merket er også opptatt av å skape en vakrere verden, og har gjennom årene gitt bort en del av inntektene til organisasjoner som Maskrosbarn og WWF Sverige. 

Helping hand er produkter laget med formål om å støtte ulike hjelpeorganisasjoner, alle med fokus på miljø og sårbare barn. Siden 2006 har Edblad hatt en sterk tilvekst og er i dag representert i mer enn 600 utsalgssteder i ti land. 

Nå kan du vinne et halskjede, armbånd og øreringer fra Monaco-serien til Edblad. Svar på spørsmålet under, så er du med i trekningen!


På hvilken adresse finner du Edblads concept store i Oslo?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Seneste

Kanskje du også er interessert i...