Vinn hodetelefoner fra Plantronics

Vinn hodetelefoner fra Plantronics

7. desember 2017

Plantronics skal være en pioneer innen lydteknologi med hodetelefoner som utestenger støy slik at du kan jobbe i et åpent kontorlandskap uten å bli forstyrret og distrahert. 

Voyager 8200 er det aller første stereohodesettet med bøyleløs utforming, dobbel-paret omni-directional mikrofoner med forbedret digital signalbehandling, to nivåer av ANC (støykansellering) og smart sensorteknologi. Førsteklasses lydkvalitet sørger for en optimal opplevelse, enten du tar en konferansesamtale i et åpent kontorlandskap eller hører på musikk på toget.

Fordeler med Voyager 8200 UC:
• Fire mikrofoner oppdager og forsterker høyttalerens stemme, mens to ekstra mikrofoner registrerer og blokkerer støy fra omgivelsene og sikrer krystallklar ringekvalitet.
• Forbedret talesignal som kunngjør anropsnavn og forbindelsesstatus, samt taletidsnivå.
• Trådløs batterilevetid gir opptil 24 timers lyttetid, og en 3,5 mm lydkabel ved behov.
• Microsoft Skype for Business-sertifisert; kompatibel med Cisco Jabber og andre softphones.
• Ved hjelp av Bluetooth-teknologi kan Voyager 8200 UC sammenkobles med Windows- og Mac-maskiner, og mange IP-telefoner gjennom Plantronics BT600 USB-lydprosessor, samt direkte pairing til både iOS og Android- telefoner og nettbrett.
• Trådløs rekkevidde på opptil 30 meter fra støttede Bluetooth enheter.
• Smart sensorteknologi oppdager om hodesettet er på hodet – og pauser strømmingen når den er fjernet, og fortsetter på samme sted når hodesettet sitter på hodet igjen.

 

Alt du må gjøre for å vinne dette hodetelefonsettet (verdi 3.490 kroner) er å svare på spørsmålet under. 

Vi har trekt to heldige vinnere:

Marleen Andreassen, Finnsnes.

Martine Lorentzen, Oslo.

 


Hvor mange mikrofoner består en Voyager 8200 UC av?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...