Vinn øredobber fra Hasla Veronica B. Vallenes

Vinn øredobber fra Hasla

27. februar 2018

Nå kan du vinne et par lekre øredobber fra det norske smykkemerket, Hasla.

Serien er inspirert av rullestein som finnes langs havet. Rullestein blir skapt av vannets bevegelser - når vannet skyller over steinene gnis de mot hverandre, samtidig som de blir snudd litt etter litt til alle sider. Resultatet er myke, avrundede former med en prosess som tar over hundre år.

"Smykkekolleksjonen Pebble ble til som en forlengelse av serien Grus. Jeg elsker steiner, og vil gjerne tolke dem inn i edelt metall og gi dem et eksklusiv uttrykk. Jeg blir aldri ferdig med å samle stein" sier Anne Hasla, designer for Hasla.

"Pebble er inspirert av fjæresteiner som er polert av vann gjennom flere hundre år. Jeg ønsket et høyglanspolert uttrykk denne gangen. Jeg ville la metallet stå alene uten en taktil overflate. Metallet er hamret slik at det har fått den myke formen til fjæresteinene" avslutter sier Anne Hasla.

Nå kan disse nydelige øredobbene til en verdi av 2.565 kroner bli dine. Alt du må gjøre for å vinne er å svare på spørsmålet under:

 


Hva er Pebble-kolleksjonen inspirert av?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...