Vinn påskeegg fylt med deilige hårprodukter

Vinn påskeegg fylt med deilige hårprodukter

Nå kan bestselgerproduktene fra hårserien til Sebastian Proffesional bli dine!

11. april 2017

Vi lodder vi ut et ekstra stort påskeegg fullt av deilige produkter fra Sebastian Professional. I påskeegget får du en sjampo, balsam, tekstur spray til å lage lekre saltvannsbølger, hårolje til å pleie håret, en varmebeskyttelsesspray, og lett hårspray - alt til en samlet verdi av 2.084 kroner.

Kort beskrivelse av produktene:


TEXTURE MAKER
Lett saltkrystall teksturspray med havmineraler – for matt finish, medium hold, og grov, reworkable tekstur.

DARK  OIL
Ultra-light, body-boosting blanding av seder- og sandeltre som fyller og styrker håret fra innsiden-ut. Den verken ser eller føles som en tradisjonell olje. Takket være DiffusX-teknologi, glir oljen inn i håret og jevner ut i løpet av sekunder. Resultatet er dobbelt så glatt hår i opptil 48 timer.
Påfør i tørt eller fuktig hår, gjennom lengdene og endene.

TRILLIANT SHIMMER-COMPLEX

Beskyttelse og shimmer kompleks. Med bergkrystall ekstrakt, utviklet for å beskytte hår, samtidig som den tilfører skinnende glans.
Rist for å blande og aktivere Trilliant Complex. Spray på fuktig hår før føning for strålende glans. For varmebeskyttelse og glans, bruk med måte på tørt hår med varme verktøy.

TRILLIANCE SHAMPOO

Vektløs glansgivende shampoo for alle hårtyper med bergkrystallekstrakt. For å rense og polere overflaten av håret, fjerner rester og glatter hårstråene for mykere overflate.

TRILLIANCE CONDITIONER

Vektløs glansgivende balsam for alle hårtyper med bergkrystallekstrakt. For å rense og polere overflaten av håret, fjerner rester og glatter hårstråene for mykere overflate.

SHAPER ZERO GRAVITY

Hurtigtørkende, kambar hårspray med lett kontroll.

Alt du må gjøre for å vinne er å svare på spørsmålet under. Vi trekker en heldig vinner mandag 17.april. 

Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren ble Trine Marie Gasmann fra Oslo. 


Hvem er på forsiden av månedens Costume?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...