vinn kjede fra Hasla

Vinn smykke fra Hasla

Delta i konkurranse og vinn et nydelig halskjede til en verdi av 945 kroner!

22. mars 2017

I disse dager kommer norske Hasla med en helt ny smykkeserie under navnet «Grus».

Hasla er en familiebedrift med verksted i Setesdalen, og butikk i Markveien, på Grunerløkka. Alle kolleksjonene er designet av Anne Hasla, som henter inspirasjon fra naturen. Smykket du kan vinne fra denne serien er inspirert av grus. 

"Grus er en kolleksjon som kombinerer blanke og grove overflater. Kolleksjonen fremhever kontraster, og det taktile i materialet. Inspirasjonen kommer fra elementer i naturen som har svært ulik kvalitet. Rådiamanter og grus har dannet grunnlaget for støpeformer. Når steinene blir støpt, og omdannet til sølv, er det ikke lenger mulig å se hva som opprinnelig var diamanter, og hva som i utgangspunktet var grus. Gjennom denne prosessen prøver vi å gi elementene lik verdi."  sier Anne Hasla.

Nå kan det nydelige halskjedet bli ditt (verdi 945 kroner). Alt du må gjøre for å vinne er å svare på følgende spørsmål:

Vi trekker en heldig vinner 25.april. Lykke til! 

Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren ble Karine Gjersø fra Trondheim. 


Når ble smykkemerket grunnlagt?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Seneste

Kanskje du også er interessert i...