konkurranse vinn veske

Vinn veske fra Kate Spade New York

Nå har du muligheten til å vinne vesken Isobel fra Kate Spade New York til en verdi av 3.699 kroner. Vi trekker tre vinnere!

17. februar 2017

Kate Spade New York er et amerikansk motemerke kjent for sine fargerike, lekne og raffinerte vesker, statement-smykker og kvalitetsklær. Denne våren tar Kate Spade New York oss med til Marokko, hvor inspirasjonen er hentet fra ørkenlandskap i skumringen, de vakre rosebladene, lyset fra de blafrende lanternene, de overfylte basarene og stemningen i «Den blå hagen».

 Elsker du dusker? Og sløyfer? Nå trenger du ikke å velge – den nye vesken «Isobel», med sitt ruglete skinn og søte sløyfe med dusker, gir deg begge deler. Finn den eller andre vårnyheter og opplev merkets feminine, fasjonable og morsomme univers i den nye butikken i Oslo.

Nå har du muligheten til å vinne vesken «Isobel» fra Kate Spade New York til en verdi av 3.699 kr. Vi trekker tre vinnere.

Konkurransen er nå avsluttet, og de tre heldige vinnerne ble Evy Døsen, Tale Krogsæter Aarre og Julie Kalager. Gratulerer! 

For å delta i konkurransen, må du svare riktig på følgende spørsmål:


Hvilket dyr finner du i Kate Spade New Yorks vårkampanje?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje du også er interessert i...