© Unsplash

Hva er ditt kjærlighetsspråk? Det er stjernetegnet ditt med på å avgjøre

Det er kanskje ikke så overraskende at Løven ELSKER gaver!

Det finnes fem forskjellige kjærlighetsspråk som påvirker måten vi foretrekker å vise og motta kjærlighet på. Du kan ha et annet kjærlighetsspråk enn partneren din, noe som kan føre til at dere viser kjærlighet på forskjellige måter. De fem kjærlighetsspråkene er "berøring," "kjærlige ord," "tjenester," "kvalitetstid" eller "gaver."

Men visste du at stjernetegnet ditt kan påvirke hvilket kjærlighetsspråk du snakker? Noen kjærlighetsspråk er faktisk mer vanlige blant visse stjernetegn. Les videre nedenfor og finn ut om du har kjærlighetsspråket som er mest typisk for stjernetegnet ditt.

Vil du vite mer om stjernetegnet ditt? Få hele oversikten her.

Væren: Kjærlige ord

Født: 21. mars - 19. april

Som Vær elsker du både å gi og motta kjærlige ord fra andre. Du har nesten behov for din egen heiagjeng, som alltid kan stå klar med oppmuntrende ord for å motivere deg til å nå dine mål. Som en selvsikker Vær elsker du å motta komplimenter, men du er også flink til å gjennomskue om noen ikke mener dem oppriktig. Du er direkte og forventer gjensidighet. Søte godnattmeldinger passer perfekt for deg!

Tyren: Berøring

Født: 22. april - 21. mai

Berøring er klart den foretrukne måten å vise og motta kjærlighet på for Tyren. Det kan nesten ikke bli for mange klemmer og kyss for dette sensuelle stjernetegnet, som trenger fysisk nærhet for å føle seg mest komfortabel. For Tyren er berøring rett og slett den beste måten å skape dype forbindelser på. Tyren elsker å kose seg på sofaen mens de beste seriene på Netflix spilles på TV-skjermen. Hvis Tyren skulle ha et annet kjærlighetsspråk enn fysisk berøring, ville det være gaver, for de setter også pris på søte, materielle gestusser.

Tvillingen: Kjærlige ord

Født: 22. mai - 21. juni

Det er ikke så rart at folk elsker å være i selskap med deg, siden du er Tvillingen i stjernetegnet. Du overøser nemlig alle rundt deg med søte ord, og du har en helt spesiell evne til å snakke med nesten alle typer mennesker. Som Tvilling elsker du gode samtaler, og du nyter virkelig å få noen søte ord tilbake – ellers mister du raskt interessen. Du ønsker at andre skal sette pris på deg, og dette bør helst uttrykkes gjennom ord og komplimenter, heller enn gjennom de andre kjærlighetsspråkene.

Krepsen: Kvalitetstid

Født: 22. juni - 22. juli

Som Kreps ønsker du bare å være omgitt av dem du elsker mest. Det beste du vet, er å tilbringe tid med din partner (eller andre viktige personer i livet ditt), for alt blir bare bedre når dere er sammen. Når du er i et forhold, er det viktig for deg å feire alle merkedager og milepæler sammen. Som Kreps er du virkelig en hjemmekjær person, og du føler deg tryggest hjemme. Det kan nesten virke som om du er litt klamrende, fordi du bare vil tilbringe tid sammen hele tiden, men det er rett og slett din måte å vise kjærlighet på. Du trenger også at din partner er i stand til å vise at de ønsker deg, og at de er like medfølende og omsorgsfulle som du er.

Løven: Gaver

Født: 23. juli - 22. august

Som Løve har du en stor personlighet, og du elsker oppmerksomhet og et liv i rampelyset. Du føler deg mest elsket når du mottar både små og store gaver, og du gir også gjerne spennende gaver til andre. Gaver er ofte synlige, og du elsker å kunne vise andre at du blir beundret. Som Løve blir du glad helt ned i magen når du mottar noe som er nøye utvalgt kun for deg. De du dater, kan godt forberede seg på å bli skjemt bort med gaver av alle slag. Men du forventer altså det samme i retur!

Jomfruen: Tjenester

Født: 23. august - 22. september

Som Jomfruen er du svært villig til å gjøre tjenester for andre. Du viser kjærlighet ved å ta vare på din partner og de andre viktige personene i livet ditt. Du forventer ikke alltid å få de samme tjenestene i gjengjeld, men det er viktig for deg at det blir satt pris på det du gjør for andre. Du tar gjerne ut søppelet, lager middag eller hjelper med å henge opp hyller, fordi du bare ønsker å være hjelpsom. Du kan imidlertid også sette pris på å bli tatt vare på når du selv trenger hjelp. Det beste er likevel når det blir gjort tjenester for deg som du ikke selv har bedt om direkte.

Vekten: Gaver

Født: 23. september - 22. oktober

Som Vekt kan du nok bekrefte at den raskeste og enkleste veien til hjertet ditt er gjennom gaver. Når du mottar en gjennomtenkt gave, føler du deg mest verdsatt - uansett om det er en enkel bukett blomster, en dyr vase eller en opplevelsesgave som en konsertbillett. Som Vekt har du en tydelig estetisk sans, og hvis du mottar en gave som er vakker og fantastisk, føler du deg raskt som den heldigste i verden. Akkurat som du elsker å bli bortskjemt med materielle goder, nøler du heller ikke med å gi en gave eller to tilbake.

Skorpion: Berøring

Født: 23. oktober - 22. november

Er du en lidenskapelig og intens Skorpion med mange følelser? Det sies ofte at Skorpionen er det stjernetegnet som er best til å skjule hva den egentlig føler. Men selv om du av og til kan virke som om du har en hard skall som er vanskelig å trenge gjennom, så lengter du mest etter berøring. Intimitet og fysisk kontakt er veien til Skorpionens hjerte, for du er et meget sensuelt vesen som nesten ikke kan få nok av varme omfavnelser, søte kyss og ømme kjærtegn når du først har åpnet opp for noen andre.

Skytten: Kvalitetstid

Født: 23. november - 22. desember

Som Skytte er du optimistisk og ambisiøs, og du er en fri sjel som elsker å reise og bli invitert på morsomme opplevelser. Du kan ha vanskelig for å slå deg til ro, men når du endelig forplikter deg til en partner, trenger du virkelig kvalitetstid sammen. Du vil bare være i et forhold med noen som verdsetter din morsomme og eventyrlystne personlighet, og du nøler ikke med å gi all din tid til din store kjærlighet - tross alt er reiser ofte morsommere sammen med andre! Kvalitetstid er altså den beste måten for deg som Skytte å føle deg elsket på.

Steinbukk: Tjenester

Født: 22. desember - 20. januar

Hvis du er Steinbukken i stjernetegnet, er du helt sikkert en hardtarbeidende person som går målrettet mot å nå dine mål. Du er pålitelig og motivert, og blant alle kjærlighetsspråkene setter du mest pris på tjenester. Fordi du har så mange baller i luften, elsker du å ha noen ved din side som kan hjelpe deg med noen av oppgavene dine. Du setter virkelig pris på et hjemmelaget måltid, selv om du kanskje ikke har bedt om det selv. Som Steinbukken elsker du i hvert fall når andre prøver å gjøre livet ditt enklere. På samme måte kan du også være veldig omsorgsfull selv - når du ikke har altfor mye å gjøre.

Vannmannen: Tjenester

Født: 21. januar - 18. februar

Som Vannmann kan du være litt uforutsigbar og eksentrisk, men du er også utrolig snill og empatisk. Som person har du store visjoner og ville drømmer, og du trenger en partner som kan hjelpe deg med å nå de tingene du jobber mot - og som kan utføre tjenester for deg når du ikke rekker alt i hverdagen på grunn av travle planer med dine visjoner. Du foretrekker å oppleve kjærlighet gjennom handlinger heller enn ord eller berøring. For deg er det de små tjenestene som utgjør den store forskjellen i livet ditt.

Fisken: Kvalitetstid

Født: 19. februar - 20. mars

Som Fisk er det svært sannsynlig at du er veldig følsom, og du kan lett bli påvirket av omgivelsene dine. Du er en håpløs romantiker, som nesten lever og ånder for å være en del av et parforhold. Derfor verdsetter du også enormt mye kvalitetstid med den du elsker. At partneren din setter av tid til deg, er en av de viktigste tingene i livet ditt, og du blir glad, uansett om dere bruker tiden på enkle hverdagslige ting, som å ta en tur, eller på å gjøre noe litt mer spesielt, som å dra på konsert. Som Fisk trenger du mye oppmerksomhet og tid fra partneren din, og du er villig til å gi alt tilbake.