Pakkeliste: Skjønnhetsproduktene du bør pakke med på strandferie
© Redaksjonen

Pakkeliste: Skjønnhetsproduktene du bør pakke med på strandferie

Sol, sommer, og skyfri himmel. Vår pakkeliste er klar - her er noen smarte tips på hva du bør pakke med i koffertene når du reiser på årets deiligste strandferie!

Bikini, sandler, solbriller, og dine beste skjønnhetsprodukter. Den perfekte reisekofferten til strandferien er lett og praktisk. Dette er produktene du trenger i sminkepungen:

Solkrem

But of course, er dette en must. Det finnes en solkrem for enhver kropp og alle behov, men det er smart å gjøre litt research før du velger en krem, og se etter anbefalinger og tester med begrunnelser. Pakk gjerne en til ansikt, kropp, men ikke glem leppene. Leppene er det lettest å glemme å beskytte.

Solstick til leppene fra La Roche-Posay, 104 kr.

Nattmaske

Hudkrem check! Nattmasker check, check! En god nattmaske er luksus for huden din etter en lang dag på stranden, fordi dette erkremen som jobber mens du sover. Se etter de som tilfører huden masse fuktighet fordi sola vil tørke ut huden.

Nattmaske fra Lancôme, 550 kr.

Våtservietter

Våtservietter er backpackernes redning, og genialt for å tørke vekk solkrem og sand på klissete strandfingre. Også lurt å ha en våtserviett liggende i kofferten, så sparer du klærne for den vonde flylukten.

Våtserviett fra Aqua Derma, 35 kr.

Ansiktsspray

Hello rain! Ingenting er mer forfriskende enn litt duskregn når solen steker på sitt varmeste. En liten dusj med din favoritt ansiktsspray og huden vil føles frisk og glødende. Den burde også være lett tilgjengelig på flyet.

Ansiktsmist fra Kiehl's, 135 kr.

Refill flasker

Rensemelk, tannkrem, body lotion, hårmaske eller håndkrem? Refill beholdere er alltid lurt å ta med på alle type ferier, de rommer nok til at du kan ta med en liten dose av alle skjønnhetsfavorittene dine uten at toalettmappen blir tung.

Refill bokser fra Handysize, 129 kr.

Hello beautiful, vi i Costume elsker skjønnhet, de beste produktene, den fineste sminken. La oss inspirerer deg med flere saker om skjønnhet.

Tørrsjampoo

Tørrsjampo er ikke bare smart når mye bading etterlater håret ditt fett, men bruk den som en hårspray også. Spray, massér, og gre gjennom håret.

Tørrsjampo fra Lernberger Stafsing, 89 kr.