Pakkeliste: Skjønnhetsproduktene du må ta med på hytteferie
© Redaksjonen og @romeestrijd

Pakkeliste: Skjønnhetsproduktene du må ta med på hytteferie

Svarberg, krone-is og sene sommernetter. Vi har pakkelisten og feriekofferten klar - her produktene du pakker med til sommerens beste hytteferie!

La pumps og sminkepungen ta ferie, og fokuser på mer egenpleie og velvære når du først har masse tid, og skal kose deg på hytta. Dette er produktene du trenger:

Naturlig parfyme

Sommeren er tiden på året mange blir litt "grønnere". Du kjøper hjemmelagde såper, og pleieprodukter solgt i den lokale butikken med alt det rare i, og eksprimenterer med naturlige produkter. Godlukt hører også ferien til, og oljebaserte parfymer gir mindre sjanse for pigmentflekker på huden, så velg riktig parfyme. Vi har falt pladask for stiftene fra Sabé Masson som blir produsert i Frankrike, og kommer i dufter basert på ulike oljer.

Parfymestift fra Sabé Masson, 249 kr.

Aloe vera

Body lotion med parfyme kan irritere solbrent hud, og gi en følelse av at huden brenner. Pakk heller med deg én after sun krem, eller en gel med kjølende aloe vera som hjelper å roe ned huden i stedet.

Aloe vera after sun fra Rituals, 185 kr.Reisefeber? La oss inspirere deg med våre reisesaker.

Husk solkrem

Solkrem, sjø og iskrem. Selv om brunfargen er kommet og du ikke er blitt solbrent, er det lurt å beskytte huden når du drar ut med båten. Vannet reflekterer solen så du får ekstra mye sol i ansiktet, og kan fort bli ekstra brent, vær føre var. Solkremen fra Biotherm er svanemerket, og det tok over syv år å utvikle den.Solkrem fra Biotherm, 299 kr.

Ty til tørrbørsten

Lysten er der, men tiden strekker ikke alltid til for å gå løs på cellulitter med tørrbørsten, men om sommeren har du allverdens med tid til å teste hvilken effekt det gamle kjærringrådet har på huden din.

Tørrbørste fra Body Shop, 219 kr.

Mild deodorant

Sommeren er tiden for barberte armhuler, og derfor milde deodoranter som ikke irriterer. Denne fra Aesop er vår favoritt!

Deodorant fra Aesop, 280 kr.

Pleiende hårkur

Bytt ut balsamen med en hårkur, så tar du ekstra godt vare på sommerhåret. Dekk hårtuppene med en pleiende maske, før du setter opp håret. La deretter kuren være til før du skyller den ut på kvelden.

Hårkur fra Björn Axén, 349 kr.

Fargerik neglelakk

Sommeren er tiden for de friske fargene, og på hytta har du tid til å eksprimentere og gjøre føttene klare for sandaler. Med fine negler trenger du ikke så mye mer sminke, enn kanskje litt maskara eller en fin lipgloss.

Neglelakk «Down to dilly» fra Lakur, 199 kr.

Nødvendig neglesaks

Det er ikke tull. Sol får hår og negler til å vokse, og neglesaksen kommer til sin rett mer enn noen gang på året. Velpleide føtter i fine sandaler er fint, finere, finest.

Negleklipper fra Make Style, 35 kr.PS...La oss inspirere deg med flere saker om drømmehår, og perfekt hud.