© Getty og produsentene

Hvordan å sminke seg som et fransk stilikon

Stilikonet Caroline de Maigret lanserer egen sminkekolleksjon til høsten. Les mer her!

Mange modeller blir smykket med titlene «stiikon», og «IT-girl», men med den franske modellen og musikkprodusenten Caroline de Maigret er det uten anstrengelser. 

 

I fjor lanserte hun boken - som ble en stor snakkis i moteverden, «How to be Parisian wherever you are»,  og i august deler Lancôme ambassadøren sine essensielle sminkefavoritter med en egen sminkekolleksjon.

 

For å knekke koden på hvordan en parisisk kvinne sminker seg - spesielt brunetter, er minimalisme nøkkelen, mener Caroline. 40-åringen har tidligere uttalt at franske kvinner ønsker et intellektuelt utseende. Selv påstår hun å kunne se hvorvidt én dame er fra Paris eller ikke, basert på mengden sminke hun bruker.

Kolleksjonen består av neglelakker, skygger, liplinere, leppestifter, i burgunder og bruntoner. Vi tipper kolleksjonen blir en favoritt hos brunetter, men også andre som ønsker å la seg inspirerer av Carolines avslappede stil. Er du lei dine blonde lokker kan vi fortelle at brunt hår er spådd en av høsten store trender...

Kanskje du også er interessert i...