Kaya Wilkins, Lea Meyer, Henrik Holm, Jakob Landvik
© Renate Torseth

Vårt store collectors Item på vei til butikk

Tre forsider, fire coverstjerner - møt generasjon Z!

12. februar 2018 av Redaksjonen

– Det er første gang i historien at både gutter og jenter pryder tre forskjellige forsider av Costume, skriver sjefredaktør Kine B. Hartz i lederen av månedens nummer.

– Møt generasjonen som fremmer likestilling, mangfold og likeverd. De brenner for å gi minoriteter en stemme, er positive, hardtarbeidende og samfunnsbevisste. De er tidlig ute med å skape seg en karriere, og er gjerne en del av arbeidslivet lenge før de er ferdige med videregående, skriver Kine.

TRYKK HER for å få bladet sendt rett hjem i postkassa!

– Jeg hadde lyst til å kle covermodellene våre i det samme antrekket for å understreke at grensene mellom kjønnene er visket ut. Gucci har flere sesonger brukt både menn og kvinner som modeller for sine plagg, uavhengig av om de viser en kjole eller en dress på catwalken, derfor synes jeg looket fra Gucci passet perfekt til modellene våre i denne utgaven, sier moteredaktør Randi H. Svendsen som har stylet forsidene av Costume, sammen med motejournalist Anette von Osten.

Bli med inn i Collector's Item, hvor vi har samlet elleve fremadstormende norske stjerner fra den nye generasjonen og intervjuet dem om livet akkurat nå. 

© Renate Torseth

– Jeg tror min generasjon kommer til å behandle mennesker bedre, sier artist, skuespiller og modell Kaya Wilkins (27).


© Renate Torseth

– Jeg er opptatt av å bidra til å skape en bedre verden, sier skuespiller Henrik Holm (22).

– Jeg tror at min generasjon kommer til å ta miljøet enda mer på alvor, sier skuespiller og modell Lea Meyer (18).


© Renate Torseth

– Jeg vil jobbe for å fremme rettighetene til mine LHBT-søstre (lesbiske, homofile, bifile og transpersoner, red.anm.), sier fotograf og modell Jakob Landvik (23).

Foto: Renate Torseth/Pudder Agency. Styling: Randi H. Svendsen og Anette von Osten. Makeup: Anne Cecilie Olavesen og Linn Linnea/Gevir/Stylemanagement. Hår: Sigrid Hesla Breie/Adam og Eva/Pudderagency/Redken og Linn Linnea/Gevir/Stylemanagement.

TRYKK HER for å få bladet sendt rett hjem i postkassa!

Video: Randi H. Svendsen. Musikk: Dagnymusic.


Seneste

Kanskje du også er interessert i...