Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Influence av Mary-Kate & Ashley Olsen. © Bulls

Åpenhjertige tvillinger

I boken Influence intervjuer Mary-Kate og Ashley Olsen kreative mennesker de inspireres av. De ellers private tvillingene avslører også en og annen ting om seg selv.

null

Boken Influence tar utgangspunkt i personer som har vært til inspirasjon for Mary-Kate og Ashley, i deres karriere, etter at de tok over firmaet Dualstar og startet opp som klesdesignere. Tvillingene har intervjuet personer som Lauren Hutton, Diane von Furstenberg, Karl Lagerfeld, Peter Lindbergh og Christian Louboutin. I tillegg har jentene forfattet en introduksjon av søsteren som innleder kappittelet om den andre. I kapittelet om seg selv har Mary-Kate og Ashley svart på et spørreskjema, bedre kjent som "The Proust Questionnaire", som inneholder spørsmål om tanker, følelser og indetitet. Her er noen av spørsmålene Mary-Kate og Ashley besvarte:

Your most marked characteristic? A: Possessing a cognitive business mind. MK: Media: Big sunglasses and starbucks. Friends and family.

What do you most value in your friends? A: Honesty + loyalty. MK: No judgement, non judgemental.

What is your principal defect? A: Socially akward. MK: Giving people the benefit of the doubt.

What is your favourite occupation? A: Every occupation. MK: Not having one, being a full-time Gemini.

What is your dream of happiness? A: Being happy (which I am) Rock band has helped. MK: I don't understand the question.

What is yourfavourite flower? A: Peonies. MK: Moss and black magic roses.

What is your favourite bird? A: Bald eagle. MK: Black crows, raven.

What is it you most dislike? A: Bullshit. MK: Media.

What is your present state of mind? A: Content. MK: Sarcastic.

Ved å lese svarene forstår leseren fort at Ashley er den trygge, ordentlige søsteren, mens Mary-Kate er av den kreative og rampete typen, noe også klesstilen deres ofte uttrykker. I boken får du også vite at begge jentene er fascinert av Freud og hans teorier. Vi skulle gjerne hørt hans tolkning av jentenes Proust-svar.

Ashley Olsen

Boken er verdt å få med seg fordi den bugner av bilder og collager med foto av tvillingene, de utvalgte intervjuobjektene, klær, kunst og scannede dokumenter. I tillegg har boken en kul og moderne lay-out. Perfekt gave til en moteinteressert venninne som har alt.

Influence har ISBN nummer: 978-1-59514-210-8 og kan bestilles gjennom Norli til kr 249, med leveringstid på 2-4 uker.

Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev