Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Costume fyller 10 år

Se kjendisenes gratulasjoner, og bli med på feiringen og vinn flotte premier!

Costume fyller 10 år, og vi feirer med etekstra stort jubileumsnummer som står i butikkhyllene, med vakre Hanneli Mustaparta på cover, og vi har fått gleden av å designe egen smykkekolleksjon med Thune. Vi kunne ikke vært stoltere.

Helt siden lanseringen i 2006 har Costume engasjert og gledet moteinteresserte jenter landet over, og det skal vi fortsette å gjøre fremover. Vi skal fortsette å formidle trender fra catwalken og gaten, og inspirere hver og en til å finne sin stil. Vi skal fortsette å lage Norges største og beste motemagasin.

Bli abonnent på Costume og få tilsendt tre utgaver med flott premie.

Se kjendisenes jubilumshilsner:

Denne måneden lodder vi også ut ekstra flotte premier på Instagram. Følg med på hashtaggen #Costume10år. I magasinet kan du delta i en konkurranse om å vinne veske fra Proenza Schouler til en verdi av 16.799 kroner!

Vi håper du blir med oss videre inn i neste tiår, og bruker Costume både som inspirasjonskilde og et deilig avbrekk i hverdagen

Har du sett? Her er 12 sommerkjoler du vil elske!