Veske gucci stil moteikon moteuke
© GettyImages

Dette er sesongens it-vesker

Veskene du bør investere i: Designerfavorittene fashionistaene elsker denne sesongen!

Ny sesong betyr ny veske, og det er ikke akkurat vanskelig å finne en favoritt når velkledde it-jenter inspirerer med nye følgesvenner hengende over skulderen. Når moteuken er over, er de beste antrekkene og tilbehøret fra gaten vel så definerende for trendbildet som catwalken.

Her er veskene moteeliten har lagt sin elsk på, og som kommer til å være dominerende i trendbildet denne sesongen!

Mulberry
Mulberry


© Anna Stokland

Poseveskene til Paco Rabanne var å se over alt i de fire store motebyene denne sesongen, spesielt over skulderen til den skandinaviske moteeliten. De fine veskene er originale og rommer akkurat det man trenger i hverdagen. Nå er vesken også på salg!

Veske fra Paco Rabanne, ca 8.000 kroner

Maison Margiela: Kjendisene elsker denne vesken! 

Magevesken er å se i trendbildet - enten du elsker eller hater den! Vår favoritt er modellen fra Gucci, som er tidløs med også iøynefallende.

Veske fra Gucci, ca. 7000 kroner

Loewe
Loewe


© Anna Stokland

Loewes firkantede veske er fortsatt i vinden, og kommer hver sesong med nye mønstre og farger. Vi skjønte raskt av denne vesken kom til å bli vinterens må-ha veske etter motevisningene i høst - helst i en skrikende farge!

Veske fra Loewe, 17.320 kr.

På utkikk etter ny hverdagsveske? Her er 15 favoritter! 


Gucci
Gucci


© Anna Stokland

Stråvesken fortsetter i trendbildet en god stund fremover, selv om det er minusgrader ute. Veskene til Cult Gaia regjerte på gateplan tidligere i år, og er fortsatt vesken alle vil ha - spesielt mot sommeren. Merket lanseres nye farger og fasonger hele tiden, så det gjelder å følge med.

Veske fra Cult Gaia, ca 1.400 kroner

Skandinaviske it-girls: Dette er de mest populære på Instagram! 


J.W. Anderson
J.W. Anderson


© Anna Stokland

Mulberry har gjort en drastisk designendring de siste sesongene, og noe av det sterkeste i sjefsdesignerens siste kolleksjon var nemlig veskene. Pernille Teisbæk har investert i en av sesongens aller peneste vesker, i en tidløs farge.

Veske fra Mulberry, ca 10.000 kroner

De fineste plaggene i butikk: Se hva vår nettansvarlig ønsker seg denne sesongen! © Chanel

En Chanel-veske er alltid i vinden, og lever evig. Invester i en klassisk modell du vet du kommer til å elske for alltid.


Pris på forespørsel.

Olivia Palermo i antrekk fra Zara: Slik kler du deg budsjettvennlig! 

Kanskje du også er interessert i...