© Anna Stokland og produsentene

10 høstjakker vi ønsker oss nå

Endelig er jakkenyhetene i butikk. Dette er modellene vi ønsker oss i år!

20. august 2018 av Alexandra Sætran

Denne sesongen henger jakketrendene på mange måter sammen. Vi ser fortsatt dressjakken og trenchen, som lenge har tronet motebildet. Nå har de både ruter, noen har shearling-krage og enkelte dressjakker kommer også med blomstermønster. Trendene er flettet sammen på flere av jakkemodellene, noe som gjør de mer spennende og mer iøynefallende. Hvorfor ikke slå fire fluer i en smekk? Vi har samlet sammen 10 favoritter fra catwalken - til en litt billigere penge.

Les også: 12 pastellfavoritter vi ønsker oss nå 

Trench-coaten
Trench-coaten


Trench'en er en klassiker som aldri går ut av motebildet. Denne modellen er hakket varmere, noe som kommer godt med denne sesongen. 

Jakke fra Mango, 1399 kroner

Les også: 10 jakketrender denne sesongen!

Denimjakken
Denimjakken


Selv om det er høst, venter vi riktignok med å pakke bort denimjakken. Den er fortsatt å se i trendbildet, og kan styles mot den kaldere årstiden om man bare tenker kvaliteter og lag-på-lag. Denne modellen kommer med et belte, noe som gjør jakken hakket mer feminin.

Jakke fra Zara, 549 kroner

Fuskepelsen
Fuskepelsen

Det er flere designere har hoppet på fuskepelstrenden, og i år skal kåpen være ekstra stor og ekstra romslig. Vi har funnet det perfekte budsjettkuppet - og flytter gjerne inn.

Kåpe fra H&M, 999 kroner

Kåpen
Kåpen

Du kommer ikke unna ruter denne sesongen, og vi elsker printet, og da særlig på yttertøy!

Jakke fra Samsøe & Samsøe, 3999 kroner

Bomberjakken
Bomberjakken

Er du av den sporty typen, kan du investere i en boblejakke med den korte passformen. Militærgrønt er også å se i trendbildet i år, og passer som regel med resten av det du har i garderoben fra før. Denne modellen gjør seg med en bukse med vide ben, og er like kul til sneakers som til hæler.

Jakke fra By Malene Birger, 3999 kroner

Regnjakken
Regnjakken

Vi er tross alt kommet til høstmånedene, og det er ikke til å legge skjul på at regnet også følger med årstiden. Invester i en kul og sporty regnjakke, som gjør seg på byen og på jobb, og ikke bare i skogen. Vi digger lakkdetaljene og snittet, som gjør jakken feminin og søt.

Jakke fra Samsøe & Samsøe, 3499 kroner

Dyreprint
Dyreprint

Gå for en kul regnfrakk i dyreprint, som er sesongens aller mest trendy mønster! Pakk deg i tillegg inn med god strikk og et skjerf, så er du klar for høst!

Jakke fra Ganni, 2499 kroner

Blazeren
Blazeren

Dressjakken er alltid en slager, og fungerer til alle slags tilstelninger. Gå for en klassisk og tidløs variant, med et feminint snitt.

Jakke fra Joseph, ca 8000 kroner

Statementjakken
Statementjakken

Vi falt pladask for fargen, snittet og materialet! Prisen er litt stiv, men til gjengjeld får du en perfekt høstjakke som varer for alltid.

Jakke fra AlexaChung hos Ensemble, 9495 kroner

Vaffeljakken
Vaffeljakken

Vaffeljakken er fortsatt å se i motebildet, og er en klassiker som sjelden slår feil. I tillegg til at den ser nokså kul ut med en par høye støvletter og jeans, gjør den seg i skog og mark med støvler i tillegg.

Jakke fra Lindex, 400 kroner

Kanskje du også er interessert i...