© costume.no

3 supermodeller for Louis Vuitton

Christy Turlington, Karen Elson og Natalia Vodianova pryder høst- og vinterkampanjen til det franske motehuset. Se backstage- og kampanjebildene!

Louis Vuitton har nettopp løftet sløret av motehusets høst- og vinterkampanje. Og i den poserer ikke én, ikke to, men hele tre vakre supermodeller. Christy Turlington, Karen Elson og Natalia Vodianova er blikkfanget i den lekre kampanjen, som er fotografert av Steven Maisel i New York. Dette er hans fjerde kampanje for Louis Vuitton.

  • Styrken i Louis Vuitton er merkets nesten magiske evne til å gjenoppfinne seg selv sesong etter sesong, sier sjefdesigner Marc Jacobs om høstens Louis Vuitton-kampanje. - Forrige sesong var som kjent inspirert av New Age, denne sesongen er en hyllest til det feminine og det kvinnelige. To forskjellige kolleksjoner, to forskjellige kampanjer, men kun én Louis Vuitton, forteller Marc Jacobs.

Kampanjen bringer sammen tre supermodeller; Christy Turlington, Karen Elson and Natalia Vodianova i en serie utsøkte bilder som fanger den fantastiske og feminine stemningen fra visningen. Settingen, fargetonene og filmstjernegarderoben som bakgrunn gir en intim og glamorøs stemning til bildene, der de poserer i sesongens søte bustiers, 50-tallsstrikk og feiende skjørt. Med i kampanjen er også Louis Vuittons nytolkning av den ikoniske vesken Speedy, i forskjellige materialer.

Hva kan bedre feire det evig feminine enn tre av verdens vakreste kvinner?, kommenterer Antoine Arnault, kommunikasjonssjef for Louis Vuitton.

Kampanjen kommer i magasiner verden over i august 2010.