Acqua for Life - Giorgio Armani

Samarbeid mellom Giorgio Armani og Green Cross for å sikre tilgang til rent kildevann.

Green Cross og Giorgio Armani © Giorgio Armani
1 / 3

Green Cross og Giorgio Armani

Fra og med 1. mars 2011 vil Giorgio Armani sammen med Green Cross International lansere kampanjen "Acqua for Life". Målet er å realisere “Acqua for Life Challenge” og samle inn 40 millioner liter rent drikkevann til mennesker som ikke har tilgang på det.

Green Cross og Giorgio Armani © Giorgio Armani
2 / 3

Green Cross og Giorgio Armani

Vann gir liv. 65% av menneskekroppen består av vann. 4/5 av jordkloden er dekket av vann, men kun 3% av dette er ferskvann. Når det er skittent eller forurenset, blir det livsfarlig å drikke. Hver dag dør 4000 barn fra vannbårne sykdommer. Dette er grunnen til at Giorgio Armani nå jobber sammen med den frivillige organisasjonen Green Cross International. De ønsker å øke bevisstheten om prob­lemet og utgjøre en forskjell.

Egen Facebook-gruppe:

Facebook oppfordres det til at hver enkelt bruker kan skape sitt eget samfunn, sende ut informasjon og invitere venner til å bli med på kampanjen. Ved å danne en egen Acqua for Life-gruppe vil man automatisk donere ti liter vann!

Green Cross og Giorgio Armani © costume.no
3 / 3

Green Cross og Giorgio Armani

Fra 1. mars 2011 vil hver solgte parfymeflaske av enten Acqua di Gio og Acqua di Gioia generere en donasjon på 100 liter drikkevann per år til barn og deres lokalsamfunn. Det første prosjektet innenfor “Acqua For Life”-kampanjen skal gjennomføres i Ghana.

Les mer om prosjektet her.