Det går mot varmere tider, og hos H&M kommer våren med en blomstrete og feminin damekolleksjon i bærekraftige materialer. Se bilder fra Garden Collection! © H&M

Bærekraftige favoritter fra H&M

Det går mot varmere tider, og hos H&M kommer våren med en blomstrete og feminin damekolleksjon i bærekraftige materialer. Se bilder fra Garden Collection!

Det går mot varmere tider, og en ny motestemning slår ut i blomst hos kleskjeden H&M. Våren kommer med en blomstrete og feminin damekolleksjon i bærekraftige materialer.

  • Vi er meget stolte over vår Garden Collection for dame, der hvert eneste plagg er laget av økologiske eller resirkulerte materialer, forteller Ann-Sofie Johansson, designsjef i H&M. - Blandingen av blomstermønstre og klassikere i kaki fungerer ypperlig både til dag- og kveldsbruk. Jeg er spesielt glad i den tynne, blomstrete volangkjolen, kakianorakken med løpegang og snor, samt den vakre korsettkjolen med røde roser.

Herreavdelingen har også et utvalg av plagg i bærekraftige materialer.

  • Vi kan glede oss til noen virkelige høydepunkter, for eksempel den stilige smale dressen i økologisk bomull sammen med en frisk, smårutete skjorte, sier Ann-Sofie.