Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Gumma i svart helskinn og kelim. © costume.no

CALA & JADE lager vesker med Celine Maktabi-Borg

Nå tar CALA & JADE i bruk kelimtepper i sin høst- og vinterkolleksjon 2009. Få en sniktitt!

CALA & JADE inngår nå et samarbeid med Celine Maktabi-Borg, og tar dermed i bruk kelimtepper i sin høst- og vinterkolleksjon 09. Veskene vil også inngå i merkets helårssortiment. Kolleksjonen består av en kombinasjon av CALA & JADEs hovedmodell Gumma og kelimtepper.

Gumma får altså en makeover når den originale innerposen i skinn skiftes ut med kelim, og man kan velge mellom svart eller brun skinnramme. Det som gjør veskene enda mer spesielle er at det finnes kun ett eksemplar av hvert håndvevet teppe som CALA & JADE og Celine Maktabi-Borg sammen har håndplukket.

Gummas funksjon der rammen er fast, men innervesken kan skiftes ut, kommer derfor til sin rett i den nye kolleksjonen. Dette gjør at det også er enkelt å bytte ut innervesken til kelim for deg som allerede har en Gumma i helskinn. Det er også mulig å kjøpe to i én-løsning - en skinnramme, en innerveske i kelim og en i skinn.

CALA & JADE-vesker kan du kjøpe hos Tatler, Koma, Carpe Diem, Felicia, SUUZ og på nettsiden stylefab.dk.

Mer om Motenyheter? Motta Costumes nyhetsbrev