Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Fargeskalaen beveget seg fra ultraduse, kalde pastellfarger til knall turkis og sitrongul. © Stig Howard

Det beste Norge har å by på

Designerduoen Batlak og Selvig leverte en spennende og unik kolleksjon. Se de eksklusive bildene!

Det var stor applaus da Batlak og Selvig entret lokalet etter visningen sin på Galleri Riis i Oslo onsdag kveld. Designerduoen leverte en spennende og unik kolleksjon med et chic og parisisk tilsnitt.

Showet åpnet med feminine drakter; små jakker og korte, A-formede skjørt i intrikate stoffer. Kjolene hadde voluminøse, struttende rysjeskjørt og enkle overdeler med sporty detaljer og åpen rygg.

Fargeskalaen beveget seg fra ultraduse, kalde pastellfarger til knall turkis og sitrongul. Med denne kolleksjonen vil Batlak og Selvig kunne nå enda lenger, både i inn- og utland. Definitivt det beste Norge har å by på.

Designerduoen hylles av bransjen
Batlak og Selvig hylles for å være kompromissløse og visjonære, og er elsket av moteredaktører og kjendiser. I år har de åpnet butikk og studio på Tjuvholmen i Oslo, mens Nasjonalmuseet har kjøpt fire antrekk siden august.

Batlak og Selvig har også lenge hatt et samarbeid med Galleri Riis, og er i dag representert i kunstnerporteføljen hos galleriet. Fremover satser de mer internasjonalt og kommersielt.

Mer om Motenyheter? Motta Costumes nyhetsbrev