© costume.no

Eksklusiv video og bilder av Kate Moss

Supermodell, stilikon, muse og designer. Kate Moss forteller om sitt nyeste prosjekt som veskedesigner. Se bilder og video!

Kate Moss har tidligere designet flere kolleksjoner for kleskjeden Topshop, og nå kan du snart få mer av Kate Moss inn i garderoben din - hun har nemlig designet vesker for det franske merket Longchamp.

Se Kate Moss presentere veskekolleksjonen her!

Kolleksjonen har blitt til i samarbeid med Longchamps sjefdesigner Sophie Delafontaine, og den består av syv forskjellige modeller - blant annet en weekendveske, en hverdagsveske og en clutch. Veskene har også et tørkle knyttet rundt reimen:

  • Hvis jeg putter noe på en veske, så er det et skjerf, forteller Kate Moss, når hun forklarer selve tanken bak veskekolleksjonen for Longchamp.

  • De ønsket en nøkkelring eller noe, men jeg bruker alltid et tørkle så derfor ville jeg ha det.

En veske for enhver anledning
Inspirert til å lage en kolleksjon basert på hvordan hun selv bruker vesker, har supermodellen designet en modell for enhver anledning:

  • Denne passer godt til Glastonbury-festivalen - du kan holde to drinker og henge vesken over skulderen, den er helt perfekt, forteller Kate Moss.

Det er ikke første gang Kate Moss samarbeider med det franske motehuset. Hun har vært ansikt for Longchamps kampanjer flere ganger, du husker kanskje kampanjen fra vinteren 2009 der hun ligger i armene til fem menn kledd i matrosuniformer.

Kolleksjonen kommer i Longchamps butikker 11. februar og i utvalgte magasiner i mars.