Fantastisk hotelltilbud for Costume-lesere

Alle Costume-lesere får spesialpris på designhotell i både Oslo, København og Stockholm! Les mer!

18. juni 2009 av Helene Polmar

Som Costume-leser kan du nå få en hotellweekend for to til halv pris på First Hotels' designhotell i Oslo, København og Stockholm.

Det er opprettet en egen innlogging til våre lesere, og en fast tilbudspris på en hotellweekend for to personer i dobbeltrom til 1.490 kroner.


Tilbudet er basert på tilgjengelighet, og gjelder for First Hotel Amaranten og First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel Grims Grenka og First Hotel Millennium i Oslo, og First Hotel Skt. Petri og First Hotel Vesterbro i København.

Et hotellrom på Grims Grenka i Oslo koster vanligvis fra 1.350 – 6.000 kroner per natt, og Skt. Petri i København koster mellom 1.500 – 3.000 kroner per natt. Som Costume-leser betaler du halv pris!

Slik gjør du:


Tilbudet gjelder for en weekend i to dager sammenhengende fra fredag-søndag eller lørdag-mandag, i perioden april-desember 2009. Pris 1.490 SEK/NOK/DKK.

Booking og informasjon finner du på www.firsthotels.no.
Brukernavn: costume
Passord: costume

Reservasjonen må garanteres med kredittkort. Avbestilling må gjøres senest kl. 18.00 på ankomstdagen, etter det belastes kredittkortet.


First Hotels er Skandinavias ledende hotellkjede med 46 ulike hoteller med sentral beliggenhet i Sverige, Danmark og Norge. Mer information finner du på www.firsthotels.no.


Kanskje du også er interessert i...