© costume.no

Gjør årets beste vintagekupp!

I samarbeid med Steen & Strøm og Costume, åpner Coca-Cola light to pop-up-butikker i Norge. Her kan du finne eksklusive og håndplukkede vintageplagg og accessoirer!

Coca-Cola light Vintage Collection er en helt unik kolleksjon inspirert av 80-tallet. Den velrenommerte stylisten Kjersti Andreassen har i vinter vært i London og København, samt trålet butikker og markeder i Oslo for å finne de helt spesielle tingene som gjør samlingen perfekt. Resultatet er en håndplukket kolleksjon av vintageklær og tilbehør.

  • Jeg har funnet noen fantastiske plagg med paljetter, noen med skulderputer, en del kjoler, trange olaskjørt og skinnskjørt og mange kule t-skjorter fra 80-tallet, forteller Kjersti.

Eksklusive pop-up-butikker
I april vil motekolleksjonen være tilgjengelig i to eksklusive pop-up-butikker på Steen & Strøm Magasin i Oslo og Stavanger Storsenter 10. og 24. april. Begge steder har dørene åpne kun noen få timer, så det lønner seg å være tidlig ute!

Midlertidige butikker som plutselig popper opp i bybildet eller i forlatte lagerbygninger, er et spennende og velkjent fenomen fra byer som Berlin, London, New York og Tokyo. Her selges eksklusive kolleksjoner og merker som i noen tilfeller ikke var til salgs i forrige uke, og heller ikke kommer til å være der uken etter. Overraskelsesmomentet er helt sentralt, og til Coca-Cola light Vintage Collection har Kjersti funnet skatter som den vanlige vintageelskeren kan lete lenge etter!

Å gjøre perfekte vintagefunn kan være krevende. Man trenger nok tid, man må kjenne til de riktige stedene og ikke minst ha vintageteft. Med denne kolleksjonen har vi gjort jobben for deg, og dermed får moteinteresserte, norske jenter anledningen til å kaste seg over skattene uten all jobben i forkant.

Her kan du kjøpe kolleksjonen:

Vintageelskere i Oslo kan skaffe seg plagg fra den eksklusive Coca-Cola light Vintage Collection på Steen & Strøm Magasin, lørdag 10. april kl. 12-15. Bor du derimot i Stavanger og omegn har du mulighet til å skaffe deg et plagg fra kolleksjonen på Stavanger Storsenter, lørdag 24. april, kl. 12-15.