© Bulls

Gjør shoppingen enklere

Et nytt søkeregister gjør at du kan søke etter ulike klesmerker og hvor de selges, samt lage egne shoppingguider.

Storelocator.no er et nytt nettsted som gjør shoppingen enklere for alle motebevisste jenter. Her kan du søke etter et klesmerke og få oversikt over alle butikker i Norge som fører merket.

Nettsiden er spesielt nyttig for de som leter etter noe spesifikt, som klær fra norske designere eller helt spesielle merker. Nettsiden har også en kartfunksjon der man kan se hvor butikkene ligger.

Storelocator er også lagt opp til å være et sosialt nettsted hvor alle kan registrere seg og legge inn butikker og merker. Man kan også lage egne shoppingguider - perfekt når man skal på reise.

Stor interesse

  • Interessen for søketjenesten har vært stor. Norges største aktører innen moteindustrien har allerede tatt kontakt, og signaler fra forbrukerne tilsier at dette er en etterlengtet tjeneste, forteller Steven Stieng, utvikleren bak Storelocator og ansvarlig redaktør for Norwegian Fashion.no.

Ifølge Stieng er Storelocator den første portalen i Norden som tilbyr denne type tjenester, og den vil være svært verdifull for moteindustrien, spesielt for klesbutikker og designere:

  • Dette vil være deres butikkvindu på nett, forteller Stieng.